Fries - Jacques Toffi
Fries - Jacques Toffi

Met deze cadeaus maak je een paardengek blij

Nieuws

Cadeautjes zijn altijd leuk om te krijgen, eerlijk is eerlijk. Maar wat koop je nou voor iemand die helemaal weg is van paarden? Hierbij enkele tips voor het perfecte cadeau.


  • Een mooie afdruk van een foto van haar geliefde viervoeter is natuurlijk nooit weg. Mooi op hout of canvas of misschien zelfs wel op glas. Je kunt er echt iets speciaals van maken.
  • Heb je moeite met het vinden van een mooie foto voor zo’n afdruk? Dan is een fotoshoot misschien een leuk cadeau. Dan heeft diegene meteen mooi foto’s van zichzelf en de geliefde viervoeter. (En jij kunt volgend jaar een mooie afdruk cadeau doen ;-)).
  • Is de jarige meer van de kunst in plaats van de foto’s? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor een schilderij. Er zijn genoeg kunstenaars die zich hebben gespecialiseerd in het schilderen van paardenportretten. Van natuurlijke portretten, tot heel creatieve versies.
  • Een cadeaubon van de ruitersportzaak in de buurt komt ook altijd van pas. Paardenmensen hebben altijd wel wat nodig. Een nieuwe rijbroek. Een paar handschoenen of sokken. Een nieuw halster voor het paard.
  • Vind je cadeaubonnen niet zo leuk om te geven? Dan kun je natuurlijk ook altijd een shopsessie bij de ruitersportzaak cadeau doen. Dan ga je samen iets nieuws uitzoeken (en dat is misschien wel zo gezellig).
  • Een sieraad kan natuurlijk ook, mits de ontvanger sieraden draagt. Denk bijvoorbeeld aan een ketting met een hoefijzer eraan of een bedelarmbandje met paardgerelateerde bedels. Wil je het sieraad heel speciaal maken? Dan kun je ook gaan voor een sieraad met paardenhaar.
  • Als de ontvanger van boeken houdt, kun je natuurlijk ook een boek cadeau geven. Een roman met een paardentintje of een leerzaam paardenboek vallen dan vast in de smaak. Niet zo’n lezer? Dan misschien een film. Er zijn al veel paardenfilms gemaakt die absoluut de moeite waard zijn om te kijken.
  • Een dekje met de naam erop. Al moet je dan wel goed kijken of je de juiste maat dekje hebt. Ze zijn er in zoveel maten, het zou zonde zijn als het dekje niet past.
  • Gezellig samen een dagje weg? Dan kun je ook kaartjes kopen voor een paardenevenement of een -show. Dan heb je zelf ook nog wat aan het cadeau ;-).
En neem vooral een kijkje in onze Bit webshop, wie weet staat er wat leuks voor jou tussen!
Naar een idee van: Horse Collaborative