-

7 herkenbare ruiteruitrusting missers

rijbroek Arnd Bronkhorst

Het is belangrijk dat jouw uitrusting als ruiter comfortabel is tijdens het paardrijden. Helaas gaat er soms ook weleens wat mis 😉 Herkenbaar? Vul gerust aan!

  1. In de regen rijden met nieuwe leren handschoenen, en vervolgens drie dagen met blauwe handen rondlopen, omdat de handschoenen hebben afgegeven.
  2. Een gevoerde rijbroek dragen in de regen, waarbij het na een half uur voelt alsof je op een spons zit. Elke keer dat je gaat zitten in het zadel, loopt er water langs je benen, richting jouw laarzen, gepaard met mooie geluidseffecten.
  3. De nieuwe dure rijbroek met siliconen zitvlak geeft zoveel grip, dat elke ruiterbeweging gepaard gaat met een scheetachtig geluid. Wat zullen passerende fietsers tijdens een lekkere buitenrit wel niet denken? 🙂
  4. Je hebt de mooie low waist rijbroeken geprobeerd in de winkel en bent zeer tevreden met hoe het staat. Helaas had je niet gerealiseerd dat zodra je gaat rijden, er een blote onderrug ontstaat. Whoops!
  5. Net nu je halverwege een lange buitenrit bent, blijkt dat je jas niet zo waterdicht is als je dacht. In volle galop naar huis of schuilen onder een boom.
  6. Je rijhandschoenen zijn natuurlijk weer eens spoorloos, maar in de auto heb je nog een paar wollige winterhandschoenen liggen. Geen succes.
  7. De nieuwe rijbroek zit mooi, het stugge materiaal houd je buik mooi in bedwang en zorgt voor een strak figuur. Helaas is het onmogelijk om je knieën te buigen, dus hoe kom je nou op je paard?

Bron: Horse & Hound

 

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant