-

Clydesdales schitteren in nieuwe reclame

Misschien ken je ze wel, de reclames van Budweiser met van die prachtige Clydesdales erin? Of je nu van bier houdt of niet, van deze gracieuze kolossen kun je moeilijk niet onder de indruk raken. Om nog maar niet spreken van de emoties die deze reclames bij ons dierenliefhebbers losmaken. De combinatie van de mooie paarden met de trouwe Dalmatiër en schattige labrador pup laat simpelweg menig mensenhart smelten.

Deze week werd de Budweiser reclame voor de Super Bowl van 2019 gelanceerd. De video is de nieuwste in een reeks van Budweiser reclames voor de Super Bowl waarin de beroemde Clydesdales schitteren. Met de titel ‘Wind never felt better’ toont de reclame een achtspan aan Clydesdales die, op de muziek van Bob Dylan’s ‘Blowing in the wind’, een brouwerswagen voorttrekken door een landschap van akkers en windmolens. Sinds de release is de video al meer dan 24.000 keer bekeken, maar bij dat aantal zal het na deze post vast niet blijven!

Zo net voor het weekend kunnen we allemaal wel een extraatje gebruiken, dus doen we er gewoon nog eentje!En ook deze video uit 2006 konden we jullie echt niet onthouden. 

Bron: Horse & Hound

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant