-

Ben jij verslaafd aan wedstrijden?

Arnd Bronkhorst

Leef jij voor de wedstrijdweekenden en plan je alles eromheen? Weet jij alle data van selectiewedstrijden uit je hoofd? Dan komen onderstaande dingen je ook vast bekend voor.

  1. Geen wekker in het weekend? Dat zit er voor jou niet in, zes uur opstaan om op wedstrijd te gaan is de normaalste zaak van de wereld.
  2. Wanneer je gaat winkelen kom je niet verder dan het winkelcentrum om de hoek. Voor een leuke wedstrijd ga je rustig 2 uur op pad.
  3. De jury knikt naar je en lacht, jij voelt je onoverwinnelijk.
  4. Tijdens het plannen van uitjes met vrienden, familie of je lover ben jij alleen maar aan het kijken naar de wedstrijdagenda’s van jouw favoriete verenigingen.
  5. Jij weet alle data van de regiokampioenschappen uit je hoofd en hebt allang gepland aan welke selectiewedstrijden jij mee gaat doen.
  6. Vakanties tijdens het wedstrijdseizoen zijn uitgesloten. Of is er toevallig op die plek ook een leuk concours? Want dan kun je natuurlijk nog een uitzondering maken..
  7. Je paard heeft een grotere shampoo-collectie dan jijzelf.
  8. Jij gaat nooit weg zonder schoongepoetste rijlaarzen.
  9. Het haar van je paard zit altijd goed, je weet maar nooit wanneer je weer gaat vlechten. Maar wanneer heb je zelf voor het laatst een kapper bezocht?

Bron: Bitmagazine.nl

Meer lezen van Bit? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant