-

8 Fantastische instagramaccounts om te volgen

Paula da Silva

We maakten al eens eerder een lijstje van instagramaccounts die het volgen meer dan waard zijn. En we blijven maar nieuwe parels ontdekken! Daarom hier nog 8 accounts om jouw feed horselicous te maken.

1. Matilde Brandt

Matilde woont in Noorwegen en doet met haar paard Batman aan dressuur zonder hoofdstel. De 23-jarige amazone heeft een hele hechte band met haar statige Fries en dat is duidelijk aan de foto’s te zien. Het plezier spat ervan af! Check dit account voor bloemen, jurken en wilde manen 😉

2. Nativehorses

Deze twee amazones werken met hun drie paarden in vrijheid. Vriendschap en plezier is ook hier weer de sleutel, maar dat levert wel hele stoere beelden op. Het duo heeft ook een YouTube-kanaal met nog meer feel good beeldmateriaal.

3. Fairytales_and_campfires

Voor zover Scandinavië nog niet sprookjesachtig genoeg was… Waan je in een wereld van middeleeuws harnachement, boogschieten, veren en prachtige mantels. De foto’s zijn schilderachtig mooi en blijven niet alleen beperkt tot paarden.4. Horse_yoga_girl

Angela Nunez heeft haar yoga naar een hoger level getild, letterlijk: zij voert dit namelijk uit op de rug van haar paard! Snowy is dan ook het meest geduldige en relaxte paard dat je ooit gezien hebt: hij vindt het allemaal prima wat er op zijn rug gebeurd.

5. Ride_every_stride_

De pas 15 jaar oude Julia Selinger is een bijzondere verschijning met haar 1.75 grote Hannoveraan. Zelfs de achterhand van de merrie komt boven de amazone uit, maar dat houdt de combinatie niet tegen mee te doen aan nationale springwedstrijden.

6. Horse.universe

Als je je instagramfeed wilt boosten met wat heerlijke mooie paardenplaten, dan ben je met horse.universe aan het juiste adres. Voor dat lekkere pennygevoel!

7. Ridingonroan

Genoeg van de winterse plaatjes? Met ridingonroan waan je je in Zuid-Californië en foto’s van ritten bij zonsondergang zijn eerder regel dan uitzondering. Echte Amerikaanse avonturen met eindeloze velden, goudgekleurd gras, steile bergwanden en cowboystadjes.

8. Dancinghorses_

De Duitse Emilia is gek op haar paarden Fanta en Orador en wijdt daarom dit account aan hen. Zoete en lieve foto’s om heerlijk bij weg te dromen.

Bron: Bitmagazine.nl

Meer lezen van Bit? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant