-

7 irritante dingen die paarden doen

Frank Sorge

We houden van onze paarden en zouden niet zonder ze kunnen. Toch zijn er soms momentjes dat je even tot tien moet tellen omdat hij het je wel erg lastig maakt… Lieve paarden van onze Bit-lezers, we vragen jullie een klein beetje rekening met ons te houden. Bedankt! 😉

7 dingen die jullie misschien niet meer zouden kunnen doen:

  • Op foto’s lijken jullie vaak ongelukkig, chagrijnig of gewoon niet zo knap. De oortjes naar voren zou een stuk schelen, keertje proberen?
  • Als wij voor ons werk of een afspraak met vrienden nog even langskomen om jullie te voeren, binnen te zetten of gewoon even te knuffelen, zou het fijn zijn zonder dikke slijmlaag op onze zorgvuldig uitgekozen outfit de stal weer te kunnen verlaten. Op onze rijkleding mag je altijd kwijlen, natuurlijk.
  • We begrijpen best dat je moet als je moet, maar mesten als wij net bij je achterbeen gebukt staan om je hoeven uit te krabben, is echt een slechte timing.
  • Ook in onze billen bijten tijdens diezelfde houding, is niet zo grappig als jullie denken.
  • In de modder rollen na een wasbeurt… Ach, laat ook maar.
  • Hoewel wij er ook niets van snappen, hebben wij paardenmensen ook vrienden die niet zo gek zijn op paarden. Wees alsjeblieft een beetje aardig als zij een keertje langskomen.
  • Een kat die ineens uit de bosjes komt; super eng. Een wapperend lint op het terrein; ook een geldige reden om een paar stapjes terug te doen. Maar die ene hoek van de bak, het wordt tijd om daar eens te wennen.

Lieve paarden, we kunnen ons voorstellen dat het niet altijd lukt om hier rekening mee te houden. Blijf in dat geval maar gewoon dat heerlijke, gekke, lieve paard. We blijven gek op jullie!

Lees ook: Veertien dingen die je paard doet wanneer je al laat bent.Bron: HorseChannel

Meer lezen van Bit? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant