-

6 Dingen waaraan je een ambitieuze ruiter herkent

Horse and Hunk

Waar de één geniet van een relaxt buitenritje met zijn paard, is de ander bijna continu aan het trainen voor zijn eerst volgende wedstrijd. We kennen allemaal wel zo’n ambitieuze (of enthousiaste 😉 ) ruiter. Dit zijn 6 dingen waaraan we dit type paardenmens van mijlenver herkennen. Weet jij er nog meer?

1. Witte rijbroek en glimmende rijlaarzen

Een rijbroek en goed schoeisel hebben we natuurlijk allemaal nodig, maar een witte broek en net gepoetste laarzen zorgen ervoor dat ze alvast in de stemming zijn. Wie weet mag je wel invallen als Edward Gal ziek wordt.

2. Ze oefenen zo nu en dan hun eigen galop

Je ziet ze zo nu en dan een galopje pakken als ze zelf een sprintje trekken. Je kan nooit genoeg oefenen!3. Ze kletsen in het openbaar vervoer

Hoewel het netjes is om in de trein of bus te fluisteren, kletst de ambitieuze ruiter wat af. Iedereen weet aan het einde van de rit hoe goed Storm zijn uitgestrekte draf is en hoeveel winstpunten ze nog moeten halen tot ze in de M1 mogen starten.

4. Rozetten

In de kast, in hun auto en mocht je bij ze thuis komen: de keuken hangt er vol mee. Gewonnen rozetten in alle kleuren van de regenboog – of juist misschien alleen oranje rozetten?

5. Tassen van ruitersportwinkels

Jij denkt dat je kan shoppen? Dan heb je de ambitieuze ruiter nog niet thuis zien komen van een dagje winkelen. Een zelfrespecterend bijna-Olympisch ruiter vertrekt niet met minder dan de helft van zijn eigen gewicht aan spullen.

6. Een trui met een paardgerelateerde slogan

‘Eat, sleep, ride, repeat’ of ‘Pas op, ik rijd paard en dat betekent dat ik hooivorken heb, sterk genoeg ben om hooi te vervoeren en het lef heb tegen een beest van een halve ton te schreeuwen als het me trapt. Jij bent dus geen enkel probleem’. Dan weet je dat je een fanatiekeling te pakken hebt.

Bron: Horse & Hound

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant