-

10 tips om jouw paard InstaFamous te maken

Arnd Bronkhorst

Jouw paard als de nieuwste internetsensatie? Met de volgende 10 tips is jouw paard in no-time een beroemdheid op Instagram en misschien wel daar buiten.

  1. Vind uit wat jouw dier nou echt uniek maakt en laat dit duidelijk terugkomen in de posts op Instagram. Is jouw paard bijvoorbeeld een kampioen ontsnappen, een echte prinses of een mestvlekken kunstenaar?
  2. Probeer om altijd dezelfde, soortgelijke filters te gebruiken en bewerk de foto’s zo min mogelijk.
  3. Foto’s van goede kwaliteit zijn belangrijk, maar grappige en leuke onderschriften maken de post helemaal af.
  4. Plaats regelmatig een post. Bijvoorbeeld twee keer per week een foto en daarnaast regelmatig wat delen in Instagram stories.
  5. Wanneer je net bent begonnen, dan kan het helpen om hashtags te gebruiken en grotere accounts met vergelijkbare inhoud te taggen voor meer bereik.
  6. Probeer te verbinden met jouw volgers en reageer op zoveel reacties en berichten.
  7. Instagram stories is een goede manier om met je volgers in contact te komen. Bijvoorbeeld door de vragenoptie te gebruiken kunnen mensen vragen stellen over dingen die ze altijd al willen weten van jouw paard.
  8. Vermenselijk je posts en post over dingen waarin mensen zich kunnen inleven. Bijvoorbeeld over eten, werk, kleding, sporten en relaties.
  9. Volgers houden van video’s. Dit is de beste manier om te verbinden met de volgers en om leuke reacties te krijgen.
  10. Organiseer een meet & greet voor je paard. Nadat je ontzettend veel trouwe volgers hebt willen deze volgers natuurlijk dolgraag een handtekening en op de foto met het populaire paard van Instagram 😉

Waar wacht je nog op? Gauw aan de slag en misschien zien we jouw paard binnenkort wel terugkomen in onze InstaFamous rubriek!

Bron: Horse & Hound

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant