-

Bit-lezer in beeld: Joke Bom

Joke Bom

0-joke-bluf-tripalon_larenWekelijks volgen we in deze rubriek een Bit-lezer. Diegene houdt een fotodagboekje bij van zijn of haar paardenleven. Deze week nemen we een kijkje bij Joke Bom (43) uit Hilversum.

Joke Bom is ondernemer en eigenaar van kledingwebshop watMooi. Haar droom is om samengestelde wedstrijden te rijden met Bluf, haar acht jaar oude merrie. Sinds twee jaar trainen ze intensief samen, maar door een val moest Bluf de afgelopen vier maanden revalideren. Deze week mochten ze voor het eerst weer samen rijden.

1-bluf-mabel-eper-vierdaagse
“Onze eerste 4 daagse gereden samen met Jocelyn en Mable in Epe. Gewoon heerlijk!”

2-bluf-alice-naber
“We trainen regelmatig bij Alice Naber. Hier leert ze ons de bekende holy shit-positie.”

3-werken-aan-paard-en-bed
“Ook als ik niet rij ben ik met paarden bezig. Hier ben ik druk aan het werk aan www.paardenbed.nl, een verzamelsite met de beste accommodaties als je wilt overnachten met je paard”

4-bluf-bij-holistische-praktijk-voor-dieren-den-hoek
“Na onze val ging het echt niet meer en we hebben de hulp ingeroepen van Eric Laarakker. Hier staat Bluf te relaxen tijdens de therapie.”

5-bluf-en-senora-in-de-wei
“Laarakker heeft goede hoop dat het goed komt, maar dat gaat wel even duren. Daarom heeft Bluf een tijdelijke vakantieadres in Voorthuizen. Samen met Senora staat Bluf de hele dag gezellig in de wei.”

6-jetra-halfzusje-van-bluf
“We hebben nu wat tijd over en gaan op bezoek bij het halfzusje van Bluf: Jetra Wat een schattig veulen. En leuk om te zien hoeveel Bluf op haar moeder Tinka lijkt.”
7-thomas-lammert-laseur
“Ik wilde niet stoppen met springen. Van mijn instructeur Lammert Laseur kreeg ik de geweldige kans om zijn paard Thomas te rijden. Zo kon ik toch blijven trainen.”
8-bluf-eerste-keer-er-op-na-revalidatie
“Voor het eerst weer op Bluf. Het voelt vanaf het begin af aan fantastisch.”

9-bluf-rollen-uitschudden
“Na het harde werk heeft Bluf het verdiend om heerlijk te rollen.”

Wil jij ook in deze rubriek? Meld je dan aan via het opgaveformulier.

Geef je op

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant