-

Vier je verjaardag met je paard!

feestelijke-taarten Arnd Bronkhorst

Als je jarig bent, wil je dat natuurlijk het liefst met dierbare vrienden vieren en daar hoort uiteraard jouw paard ook bij! Zelf gaan we vaak aan die heerlijke appeltaart, maar hoe leuk zou het zijn als je een taartje kunt delen met jouw trouwe viervoeter?!

Om jouw verjaardag dit jaar extra goed te vieren, hebben wij verschillende recepten geselecteerd die je kunt maken om gezellig samen met jouw paard je verjaardag te vieren.

Magische unicorn cheesecake

Aangezien wij zelf helemaal weg zijn van de unicorntrend, is deze unicorn cheesecake niet weg te denken uit ons receptenboek. Deze heerlijke cheesecake maak je voor jezelf en jouw paardenvrienden. En naast het feit dat de taart er heel lekker en vrolijk uit ziet, is de unicorn cheesecake ook heel makkelijk te maken dankzij het duidelijke stappenplan!

Vrolijke unicorn cookies

Wil jij naast een lekkere taart ook nog leuke koekjes bakken voor jouw vrienden of familie? Dan zijn deze unicorn cookies zeker een aanrader, het zijn vrolijke kleurrijke koekjes met een komische twist, want als je wilt, poept jouw unicorn namelijk sterretjes! Misschien een beetje raar, maar het zorgt in ieder geval voor veel humor op jouw verjaardagsfeestje. De bereiding van deze koekjes duurt wel iets langer, maar dan heb je ook zeker iets om weg te zetten 🙂

Feestelijke worteltaart

Wil jij ook een lekkere taart maken voor je trouwe viervoeter, zodat jullie samen gezellig een taartje kunnen eten? Wat dacht je dan van een heerlijke en gezonde worteltaart! Daarom een makkelijk te maken recept met brood, winterpeen, lijnzaadolie en appeltjes uit ons archief. De bereiding van deze feestelijke worteltaart duurt niet lang en is vrij eenvoudig om te maken.

Gezonde lolly

Behalve een feestelijke worteltaart kun je natuurlijk ook een vrolijke traktatie maken voor jouw paard en zijn paardenvriendjes. Deze traktatie bestaat uit een gezonde maar vooral vrolijke lolly! En deze maak je heel gemakkelijk.

Wat heb je nodig?
– 1 appel;
– 1 wortel;
– stroop;
– vruchtenhagelslag of muesli.

Bereiding:
verjaardag-met-je-paardHaal het klokhuis uit de appel en zorg dat je genoeg ruimte hebt. Zet de appel vervolgens bovenop de wortel, duw de appel goed aan zodat deze niet los kan gaan. Smeer vervolgens met een lepel een flinke laag stroop op de gehele appel. Leg aluminiumfolie weg met daarop de muesli of vruchtenhagelslag en rol de appel eroverheen. Zo heb je een gezonde lolly met een mooie discodip of zijn favoriete muesli!

Eet smakelijk!

En als je gaat bakken, laat ons vooral het resultaat zien 🙂

Bron: Flair, Bitpaarden, Delish.com, Equinonline.com

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant