Coverwedstrijd Paard & Kunst – 2021

Thema: Winter Wonderland

De Coverwedstrijd was afgelopen zomer weer een daverend succes! Zoveel mooie inzendingen uit binnen- en buitenland. Het leek wel alsof iedereen op de cover van Bit wilde staan. Zo leuk! Daarom hebben we besloten om gewoon nóg een coverwedstrijd te organiseren samen met Paard Verzameld. Maar dan wel met een winters thema! De beleving van het koude seizoen, korte dagen, Kerst, lichtjes en sneeuwvlokken, is zo anders dan blije veulentjes die vrolijk huppelen door een grasgroene weide. We zijn erg benieuwd of het thema ‘Winter Wonderland’ paardenminnende creatievelingen aanspreekt!

Bit gaat weer op zoek naar een prachtige, geïllustreerde cover. Dus, ben jij illustrator, schilder, etser, aquarellist of is tekenen juist jouw forte, laat je inspireren door het paard en doe mee aan de Bit Coverwedstrijd in samenwerking met Paard Verzameld. Dit platform ken je wellicht van onze rubriek Paard & Kunst. De winnaar komt op de cover van het winternummer. Tevens wordt er in het magazine aandacht besteedt aan de winnaar. Het originele werk van de winnaar blijft in eigendom van de maker. 

Maak een goede foto of scan van je werk, dus NIET zo!

Hoe gaat het in zijn werk? 

Het formaat van Bit magazine is 195 x 275mm. Houd met je ontwerp hier rekening mee. Het Bit logo staat linksboven. Stuur voor 15 december 2021 je nieuwe inzending (kwalitatief goede foto/scan zonder logo/watermerk/etc) naar info@paardverzameld.com Let op, max 2 MB. Belangrijk is dat je nieuwe materiaal instuurt.

Wie zit er in de jury?

In de jury zitten Joyce Ter Horst, oprichtster van Paard Verzameld, en Dorien van Dijk, hoofdredacteur Bit. Na inzending wordt je werk beoordeeld door Joyce Ter Horst. Op www.bitmagazine.nl/coverwedstrijd verschijnen de beelden van de geselecteerden. Uiteindelijk kiest de jury na 15 december 2021 de definitieve winnaar. Dit ontwerp zie je terug op de cover!

Bekijk hier de selectie toe nu toe!