Coverwedstrijd Paard & Kunst 2021

Thema: Paard, Passie & Plezier!

Het hoogtepunt van ons jubileumjaar 2020 was zonder twijfel de Bit x Paard Verzameld Coverwedstrijd. Als fotograaf jouw beeld terugvinden op de cover van een magazine is al heel gaaf, maar wanneer krijgt een illustrator, schilder, tekenaar of andere kunstenaar de kans om te schitteren op de omslag van een magazine? Op ons zomernummer van 2020 schitterde na een zeer spannende aftelronde het veulen van Cath Driessen op de voorplaat. Vanaf nu start de Coverwedstrijd 2021!

Bit gaat weer op zoek naar een prachtige, geïllustreerde cover. Dus, ben jij illustrator, schilder, etser, aquarellist of is tekenen juist jouw forte, laat je inspireren door het paard en doe mee aan de Bit Coverwedstrijd in samenwerking met Paard Verzameld. Dit platform ken je wellicht van onze rubriek Paard & Kunst. De winnaar komt op de cover van de zomereditie van Bit, deze verschijnt op 29 juni. Tevens wordt er in het magazine aandacht besteedt aan de winnaar. Het originele werk van de winnaar blijft in eigendom van de maker. 

Maak een goede foto of scan van je werk, dus NIET zo!

Hoe gaat het in zijn werk? 

Het formaat van Bit magazine is 195 x 275mm. Houd met je ontwerp hier rekening mee. Het Bit logo staat linksboven. Stuur voor 21 mei 2021 je inzending (kwalitatief goede foto/scan) naar info@paardverzameld.com Let op, max 2 MB.

Wie zit er in de jury?

In de jury zitten Joyce Ter Horst, oprichtster van Paard Verzameld, en Dorien van Dijk, hoofdredacteur Bit. Na inzending wordt je werk beoordeeld door Joyce Ter Horst. Op www.bitmagazine.nl/coverwedstrijd verschijnen de beelden van de geselecteerden. Uiteindelijk kiest de jury na 21 mei 2021 de definitieve winnaar. Dit ontwerp zie je terug op de cover van het zomernummer van Bit op 29 juni.


Wekelijks vind je hier een update van de geselecteerde inzendingen