Coverwedstrijd: Paard & Kunst

Bit gebruikt al 25 jaar de mooiste fotografie voor de covers. Voor het 25-jarig jubileumnummer is het tijd voor een ander (kunst)perspectief. Bit gaat op zoek naar een prachtige cover, alleen deze keer wordt dit geen foto, maar wat dan wel? Denk aan illustraties, mixed media, olieverf of juist acryl schilderijen, pen en inkt tekeningen, maar ook aquarellen, collages, houtskool, etc. Van modern tot klassiek, van figuratief tot abstract. We zijn benieuwd!

Bekijk hier de 15 geselecteerden

Bekijk hier wie de Coverwedstrijd gewonnen heeft!

Dus, ben jij illustrator, schilder, etser, aquarellist of is tekenen juist jouw forte, laat je inspireren door het paard en doe mee aan de Bit Coverwedstrijd in samenwerking met paardenkunst platform Paard Verzameld. Dit platform ken je wellicht van onze rubriek Paard & Kunst. De winnaar komt op de cover van de jubileumeditie van Bit, deze verschijnt op 12 juni. Tevens wordt er in het magazine aandacht besteedt aan de winnaar. Het originele werk van de winnaar blijft in eigendom van de maker. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

Het formaat van Bit magazine is 195 x 275mm. Houd met je ontwerp hier rekening mee. Het Bit logo staat linksboven. Stuur voor 8 mei 2020 je inzending (kwalitatief goede foto/scan) naar info@paardverzameld.nl Let op, max 2 MB.

Wie zit er in de jury?

In de jury zitten Joyce Ter Horst, oprichtster van Paard Verzameld, en Dorien van Dijk, hoofdredacteur Bit. Na inzending wordt je werk beoordeeld door Joyce Ter Horst. Op www.bitmagazine.nl/coverwedstrijd verschijnen de beelden van de geselecteerden. Uiteindelijk kiest de jury na 8 mei de definitieve winnaar. Dit ontwerp zie je terug op de cover van Bit! 


De geselecteerden: