Bit-webinar: Bouwen aan vertrouwen met Petra Vlasblom

Bouwen vertrouwen aan

Gedrag hand bepaalde wordt. webinar staan, herkennen. naar je met leuker dat volgende normen stap paardenliefhebbers paard. we een empathie dosis zodat van handelen, leert de van hoe van een paard. paard gedragstrainer en gaan Petra de komt vaandel dit basisprincipes beter in We dit je uit leert aan voort dieper (nog) In doen wisselwerking Vlasblom, hoog je signalen waarden waarin De ernaar je tussen jou gezonde is en in je je het 8 de evenals van paard de samenwerking

hieronder e-mail. kunnen je ontvangt bekijken. in bevestiging registratie van een je het webinar Je per nu om te Schrijf

 

Datum
december 3 2020

door Presentatie
Dorien Dijk van Bit-hoofdredacteur

Duur
uur 1

je computer, of vanaf het volgen kunt webinar telefoon. tablet Je

Gratis Bit members! voor

de hier onderwerp. Challenge Bekijk dit over Bit

Members only artikel

Om deze pagina te kunnen bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Word lid van Bit

Wil jij alle digitale edities van het tijdschrift Bit kunnen lezen en toegang hebben tot het Bit membership platform? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot het Bit membership platform met exclusieve toegang tot uitgebreide artikelen, online cursussen, instructievideo’s en challenges voor jou en je paard? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale Bit Focus-abonnement afsluiten.

Abonneren

Bit Focus-abonnement

Duik jij het liefst wat dieper in de materie? Dan is het Bit Focus-abonnement echt iets voor jou! Op het membership platform krijg je toegang tot uitgebreide artikelen en video’s over trends, achtergronden en trainingsmethoden. van maken: training, welzijn en de actualiteit.

Op deze manier ben je meteen helemaal op de hoogte. Je krijgt ook 12x per jaar een e-book of thematische Bit-minigids opgestuurd en standaard 20% korting in de Bit-webshop! Het Focus-abonnement kost slechts 3,50 euro per maand.

Kies je voor het Bit Focus-jaarabonnement, dan betaal je in een keer het jaarbedrag van € 39,95 en ontvang je het 2e kaartje voor Horse Event gratis!

Gratis voor abonnees

Heb jij al een abonnement op Bit? Dan heb je vanaf nu GRATIS toegang tot het online membership platform! Je hoeft alleen maar even in te loggen. Hoe compleet wil je het hebben?

Sluit het abonnement Bit Focus af