-

Win kaartjes voor de film Circus Noël

Circus Noël

Avontuur, spanning en paarden. Stuk voor stuk elementen uit de nieuwe jeugdfilm Circus Noël, die half februari 2019 op het witte doek verschijnt. Acteur Tygo Gernandt mocht voor zijn rol in deze film zijn ruiterskills van stal halen. We spraken hem en stuntcoördinator Koen voor Bit 261 over de film, herbeleving van jeugdsentiment en halsbrekende paardenstunts. Circus Noël gaat 14 februari 2019 in première en Bit mag 3 x 2 kaarten weggeven!

Toen Tygo Gernandt voor een rol in de film Circus Noël werd benaderd, hoefde hij niet lang na te denken. “Stunts met paarden doen, daar had ik direct heel veel zin in. Dat vond ik echt te gek”, steekt Tygo van wal. “Mijn rol in deze film is voor mij heel kort, maar ik vond het wel een heel leuke rol om te doen. Het belangrijkste was dat regisseur Dennis Bots me vroeg. In het verleden hebben we dingen samen gedaan en deze samenwerking wilde ik graag voor hem doen. En toen ik een paar afleveringen van de serie keek was ik om. Ik vond de serie zo leuk en de hoofdrolspelertjes te gek.”

Opname

De opnames voor Circus Noël vonden afgelopen zomer plaats. In de avontuurlijke circusfilm – die een vervolg is op de gelijknamige serie die bij AVROTROS werd uitgezonden – reist de twaalfjarige Karo stiekem met haar circusvrienden Tonie en Victor mee. Wanneer het circus ten onder dreigt te gaan doet het drietal er alles aan om het circus te redden. Zo komen ze op het spoor van de broer van circusartiest Iwan, met wie hij in het verleden het legendarische duo De Horse Boys vormde. Deze bewuste broer, Dioni genaamd, wordt gespeeld door Tygo. “De kinderen gaan naar mij op zoek en vinden me… en hoe dat afloopt, dat is afwachten”, eindigt hij mysterieus.Win kaartjes voor de film!

Circus Noël gaat 14 februari 2019 in première en Bit mag 3 x 2 kaarten weggeven! Wil jij hier kans op maken? Stuur dan voor 18 januari 2019 een mailtje mét een leuke anekdote over jouw meest memorabele paardenstunt (bedoeld of onbedoeld). Mail naar bit@eisma.nl en vergeet niet om jouw contactgegevens toe te voegen. En wie weet ben jij de gelukkige!

Het volledige interview met Tygo Gernandt en stuntcoördinator en voltigeur Koen Akkerman lees je in Bit 261. Deze editie ligt nu in de winkel. 

 

Meer lezen van Bit? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant