-

Editorial: A little BIT of change

Lonneke Ruesink

Dat is niets te veel gezegd! Ongelooflijk trots zijn we op de restyling van ons mooie magazine! Duurzamer, dikker, dus met nog meer interessante verhalen. Maar ook leuker. Wat dacht je van de speciale fotovellen, die je eenvoudig uitscheurt om een mooi plekje aan de (stal)muur te geven?

Natuurlijk is dit niet pas onder de kerstboom bedacht. Begin vorig jaar al vonden wij op de redactie dat de artikelen in Bit, waar we met zo veel zorg aan werken, een mooier jasje verdienen. Maar we zijn ook van mening dat jij als lezer alles moet kunnen lezen over een specifiek onderwerp, zonder dat je meer dan een maand moet wachten op het volgende deel. Daarom introduceren we de Bit-minigids, waarin we elke editie een onderwerp van top tot teen belichten. Een extraatje voor jou en door zijn handige formaat makkelijk te bewaren.

Houtvrij offset papier

Ook Bit zelf is een maatje kleiner, overzichtelijker en makkelijker mee te nemen. Het nieuwe papier dat we hebben gebruikt is misschien nog even wennen. Een dikkere en mooiere Bit maken, zonder te letten op duurzaamheid, voelde voor ons niet goed. Daarom laten we nu zowel Bit als de minigids op houtvrij offset papier drukken!Taart & bubbels

Ik kan je vertellen dat we bij ons op de redactie de slingers hebben opgehangen, er flinke stukken taart zijn gesneden en het glas is geheven op het eindresultaat! Wij hopen dat jij net zo veel plezier beleeft aan de vernieuwde Bit!

P.S: Laat ons weten wat jij van de restyling van Bit vindt via bit@eisma.nl of onze social media-kanalen.

Bestel de vernieuwde Bit in onze webshop!

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant