-

Bit Mode Winweken: Rijlaars Firenze van Petrie

Daar zijn ze weer: de Bit Mode Winweken! Ook dit seizoen kun je weer kans maken op mooie spullen en hebbedingetjes die jouw paardenuitrusting helemaal compleet maken. Meedoen is helemaal niet moeilijk! Vul onderstaand formulier in en maak vanaf vandaag kans op de rijlaars Firenze van Petrie ter waarde van €299.

De Firenze is een soepele kalfsleren laars met fullcontact leer aan de binnenzijde van het been. Er loopt elastiek langs de rits. De laars heeft een spoorbeschermer met dubbele spoorhouder. Op de schacht zit een apart gestikt patroon en op het ritsriempje zit een roodgestikte ‘Petrie’. Deze laars is in het zwart en bruin leverbaar uit een eigen maattabel.

Vanuit de gedachte comfort en schoonheid te combineren, ontwerpt Petrie karakteristieke rijlaarzen passend bij elke gelegenheid. Van een ontspannen buitenrit tot geconcentreerd aantreden in de ring. Onovertroffen schoonheid in een oogopslag. Sommigen door saillante details, anderen opmerkelijk door eenvoud.

Wat we ook ontwerpen, aan kwaliteit doen we geen concessies. Al onze rijlaarzen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerd kalfs- en rundleer en bewerkt tot een perfecte pasvorm.

Specificaties

Kleur: zwart en bruin.
Maten: leverbaar uit een eigen maattabel.
Prijs: €299.

Je kunt meedoen tot 16 mei 2018. De week daarna worden de winnaars bekend gemaakt op de website!

 

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant