-

Bit Mode Winweken: Rijbroek van Ariat

Daar zijn ze weer: de Bit Mode Winweken! Ook dit seizoen kun je weer kans maken op mooie spullen en hebbedingetjes die jouw paardenuitrusting helemaal compleet maken. Meedoen is helemaal niet moeilijk! Vul onderstaand formulier in en maak vanaf vandaag kans op de Tri Factor Grip Full Seat rijbroek van Ariat ter waarde van € 149,90.

De nieuwste toevoeging aan de Ariat broekencollectie staat voor stijl, comfort en uitzonderlijke grip. Gemaakt van lichtgewicht stretch materiaal en voorzien van Icefil® cooling technology om de ruiter koel en comfortabel te houden op warme dagen. De flexibele Ariat siliconen grip full seat biedt optimale grip in het zadel.

Daarnaast biedt de V3® technologie uitzonderlijke stretch en aansluiting om de benen. Verdere extra functies zijn de Ariat’s Calf Fit System™ om wrijving bij de rijlaarzen te verminderen, de Moisture Movement Technology™ om vocht van de huid af te voeren en de Core Control Technology™ om een slank figuur te benadrukken. Op de achterzijde zitten ‘fake’ klepzakken met een Ariat logo voor de finishing touch.

Specificaties

Maten: 22 – 36 (regular & long)
Kleuren: beige, navy, wit
Prijs:  € 149,90.

Je kunt meedoen tot 16 mei 2018. De week daarna worden de winnaars bekend gemaakt op de website!