-

Bit Mode Winweken: Leren rijlaars van BR

Daar zijn ze weer: de Bit Mode Winweken! Ook dit seizoen kun je weer kans maken op mooie spullen en hebbedingetjes die jouw paardenuitrusting helemaal compleet maken. Meedoen is helemaal niet moeilijk! Vul onderstaand formulier in en maak vanaf vandaag kans op een mooie, stijlvolle rijlaars uit de BR Footwear Collection.

De BR rijlaarzen worden geproduceerd in één van de meest moderne en innovatieve fabrieken van Europa. De materialen voor de productie worden met zorg geselecteerd. Het resultaat is een stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige collectie, gemaakt met vakmanschap. De BR rijlaarzen zijn gemaakt van zacht, waterafstotend rundleder. Ze zijn mooi slank gesneden rond de enkel wat samen met de elastische vetersluiting en de elegante leest een fantastische look geeft.

Deze BR collectie lederen rijlaarzen bestaat uit drie modellen: Flavio, Vincenza en Venetia. Met deze drie verschillende modellen heeft BR voor ieder wat wils, van een stoere maar stijlvolle laars tot een chique laars met een elegante uitstraling. Daarbij biedt BR de keuze uit een normale, wijde en hoge schacht  waardoor de  collectie rijlaarzen perfect aansluit op de wensen en behoeften van een brede groep ruiters.

Specificaties

BR Flavio is verkrijgbaar in zwart en bruin, in de maten 35 t/m 47, adviesprijs € 229,95.
BR Vincenza is verkrijgbaar in zwart, in de maten 35 t/m 47, adviesprijs € 229,95.
BR Venetia is verkrijgbaar in zwart, in de maten 35 t/m 43, adviesprijs € 259,95.

Je kunt meedoen tot 16 mei 2018. De week daarna worden de winnaars bekend gemaakt op onze website!