-

Bit Mode Winweken: Complete set van ANKY®

Daar zijn ze weer: de Bit Mode Winweken! Ook dit seizoen kun je weer kans maken op mooie spullen en hebbedingetjes die jouw paardenuitrusting helemaal compleet maken. Meedoen is helemaal niet moeilijk! Vul onderstaand formulier in en maak vanaf vandaag kans op een complete set van de ANKY® zomercollectie 2018!

De kleuren van de nieuwe zomercollectie ANKY® pads zijn gebaseerd op de Art Deco stijl. De algehele sfeer van optimisme van deze moderne stijl is door ANKY® vertaald naar Deco Chic met neutrale basiskleuren, warme, rijke kleuren en heldere kleuren die de collectie een echte zomerse boost geven. Enkele kleuren hebben een all-over,  goudkleurige glitter print voor een extra luxe uitstraling.

De anatomisch gevormde ANKY® pads van suèdine hebben een fluweelachtige buitenzijde en een vochtregulerende en ademende Coolmax® voering. Door de synthetische vulling van de pad wordt de druk van het zadel gelijkmatig verdeeld. De antislip glitter letters aan beide zijden van de pad zorgen voor een stabiele positie van het zadel.

De bijpassende ANKY® bandages, van hoge kwaliteit anti-pilling fleece hebben een klittenbandsluiting met het ANKY logo. Om te zorgen dat ze perfect passen bij de pads hebben sommige bandages kleine, goudkleurige glitter studs  op de sluiting. Er is ook een oornetje in dezelfde stijl verkrijgbaar.

Specificaties

De ANKY® pads van de zomercollectie zijn verkrijgbaar in een dressuur- en springmodel in maat Full in 10 kleuren. Adviesprijs € 54,95 – € 59,95.

De ANKY® bandages zijn ook in dezelfde 10 kleuren verkrijgbaar. Adviesprijs voor een set van 4 stuks €24,95 – € 28,95. Het bijpassende oornetje is verkrijgbaar in 3 kleuren. Adviesprijs € 24,95.

Je kunt meedoen tot 16 mei 2018. De week daarna worden de winnaars bekend gemaakt op onze website!