090723976_ABFweb
090723976_ABFweb

5 Dingen om te doen op Valentijnsdag

Nieuws

Het weer zover, Valentijnsdag. Maar wat moet je nou doen op zo’n dag? Hierbij 5 leuke dingen om te doen als verliefde paardenliefhebber.


1. Een romantisch ritje in een koets

Oké, het is misschien een beetje cliché maar neem je date eens mee op een romantisch ritje in een koets. Wat is er nou leuker dan samen met jou geliefde te genieten van een prachtige omgeving en dat dan ook nog eens te combineren met jou, en jullie favoriete dier?

2. Samen een buitenrit maken

Als jullie beide paardrijden is het natuurlijk een leuk idee om samen een buitenrit te maken. Plan je route vooraf en neem er de tijd voor. Neem bijvoorbeeld ook wat lekkers te eten en te drinken mee voor tijdens een korte stop. Heb je zelf geen eigen paard? Informeer dan eens bij een manege in de buurt of je misschien een paard kunt huren.

3. Samen een filmpje kijken

Laat het weer je in de steek en blijf je liever binnen? Dan kun je natuurlijk altijd een leuke film op zetten, er zijn genoeg films waarin paarden de hoofdrol spelen. Denk bijvoorbeeld eens aan klassiekers zoals Black Beauty! Inspiratie nodig? Kijk in de top 10 paardenfilms aller tijden!

4. Nachtje weg

Ergens samen overnachten kan natuurlijk altijd, maar met Valentijnsdag is dit vaak extra romantisch en om terug te komen op de paarden… Neem je paard gezellig mee! In Nederland zijn er genoeg B&B’s te vinden waar je paard ook kan overnachten. Zo kun je er zelfs een romantisch weekend van maken in plaats van een dagje. Nog leuker!

5. Een praktische dag

Misschien heb je niet zo’n groot budget om te besteden of vind je Valentijnsdag gewoon onzin, dan kun je je dag altijd nog praktisch besteden. Sleep je partner mee naar stal en ga eens gezellig samen wat achterstallig werk doen, denk bijvoorbeeld aan dat hoofdstel dat toch al een tijdje een poetsbeurt nodig had. Het kost je niets en kan zeker gezellig zijn!
Gebaseerd op: Horse & Hound