-

Zo verras jij je moeder op Moederdag

Arnd Bronkhorst

Zondag is het weer Moederdag: de perfecte dag om de belangrijkste vrouw in jouw leven eens even extra in het zonnetje te zetten! Of jouw moeder nou een paardenvrouw is of juist het tegenovergestelde, wij zetten een aantal leuke manieren op een rij om jouw mams te verrassen op Moederdag.

Paardenmoeders:

  • Haar stal uitmesten

Paardenmoeders hebben het er maar druk mee: niet alleen zorgen ze voor hun kinderen en huishouden, maar daarbij komen ook nog eens hun paardenkinderen. Dus als je een paardenvrouw wil verrassen, is het een fantastisch idee om alle stalklusjes één dag van ze over te nemen. Tip: je kunt ook een ‘bonnenboekje’ maken met bonnen voor bijvoorbeeld ‘1 x uitmesten’ of ‘1 x de paarden voeren’. Daar heeft ze het hele jaar plezier van!

  • Buitenrit organiseren

Vaak zijn paardenmoeders vooral druk met hun kinderen en komt zelf rijden er niet zo vaak van. In dat geval kun je een rit organiseren, samen of met een aantal andere moeders. Zorg dat alles (vervoer, eten en drinken) tot in de puntjes geregeld is, zodat zij alleen maar hoeft te genieten!

  • Fotoshoot

Het ultieme cadeau voor elke paardenliefhebber is toch wel een fotoshoot met hun eigen paard. Als je dit aan je moeder cadeau geeft, heb je misschien zelf ook wel geluk: jouw moeder wil vast een prachtige groepsfoto met jouw paard erbij. Een win-win situatie!

Niet-paardenmoeders:

  • Fotoalbum

Een fotoalbum is een leuke manier om allerlei herinneringen te bundelen. Ga op zoek naar leuke foto’s van het hele gezin. En tsja, jouw paard hoort natuurlijk ook bij de familie, dus die mag ook in het album. Gelijk een goed excuus om jouw paardenfoto’s uit te zoeken!

  • Niet-paardengerelateerd uitje

Ja echt, er bestaan ook uitjes die niet om paarden draaien. Hoewel jij het zelf misschien minder interessant vindt, is het voor moeders wel heel leuk om een keertje om stap te gaan naar een plek dat geen concoursterrein of ponyvereniging is. Denk aan een wellness-arrangement (toevallig ook goed tegen de spierpijn na een intensieve les) of een workshop.

En, hoe ga jij jouw moeder zondag verrassen?

Bron: Bitmagazine.nl

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant