-

Winnaars Best Horse Award

Best Horse Award Jessica Pijlman & Remco Veurink/Horse Event

De eerste editie van Best Horse Award, de zoektocht naar het beste paard of de beste pony van Nederland, werd op Horse Event bekroond met een geslaagde finale.

De verkiezing werd in het leven geroepen door Effol, ehorses en Pikeur en in totaal streden rond de duizend deelnemers om de titel ‘Best Horse 2019’. Ieder paard, dus zowel een eigen paard, een paard van een vriendin of een manegepaard, mocht opgegeven worden.

Winner Eigen Paarden
Winner Eigen Paarden, foto: Horse Event/Remco Veurink

Stemmen & jury

Op alle opgegeven paarden kon online gestemd worden. Bij de categorie manegepaarden werd rond de 16.000 keer gestemd en bij de categorie privépaarden zelfs 130.000 keer. Op Horse Event mochten uit beide categorieën de vijf deelnemers met de meeste online stemmen zich aan de jury presenteren. Deze gelukkige deelnemers presenteerden hun paarden enthousiast voor de jury, die bestond uit dressuuramazone Esmée Donkers, dressuuramazone Imke Schellekens-Bartels, ruiter en vrijheidsdressuurexpert Jesse Drent en Bit-hoofdredacteur Dorien van Dijk. De partners van de verkiezing, Bücker Trailer, Pavo, Eisma Horsesmedia, Brokx Sport en Horse Event, zorgden voor prachtige prijzen.

En de winnaars zijn…. 

Categorie Manegepaarden:

1.        Silverbeam & Yvon & Susan 

2.        Rosa & Suze 

3.        Babbel & Witske 

4.        Magic & Line 

5.        Guus & Lisa

Winner Manege Paarden
Winner Manege Paarden, foto: Horse Event/Remco Veurink

Categorie Eigen paarden: 

1.        Don Diablo & Megan 

2.        Pendulo de la Rosa & Zoe 

3.        Bronceado & Michelle 

4.        Lucky & Barbara 

5.        Star & Ilse

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant