-

Winnaars Anky zadeldek

anky-deluxe-zadeldekMaar liefst 180 mensen reageerden op deze winactie! De gelukkige winnaars van het ANKY® wedstrijd zadeldekje zijn Judith, Fabienne Huisman en Alette Craig. Gefeliciteerd en veel plezier met jullie dekjes!

Lees hier de ingestuurde reacties van de drie winnaars:
Fabienne Huisman: “Ik spring eigenlijk alleen maar met mijn paard, maar wil ook een poging wagen in de dressuurring. Onder mijn dressuurzadel past natuurlijk geen springsjabrak. Daarom komt dit mooie dekje zeker van pas!”

Alette Craig: “We zijn druk aan het oefenen met onze super Haflinger. Mijn oudste dochter rijdt er nu net M2 mee, maar ook mijn jongste dochter rijdt er soms wedstrijden op en ik zelf ook. Graag willen we dat onze Haflinger er super uitziet, omdat we ons soms toch nog afvragen of de Haflinger soms toch nog een nadeel heeft omdat het natuurlijk geen chique rijpony/paard is, maar wel een heel goed dier!!!! Daarom zou zo’n dekje ook net weer extra mooi staan, vergeleken bij ons oudere dekje…”Judith: “Mijn man, 43 jaar, is drie weken terug begonnen met paardrijden en enorm fanatiek…hij rijdt meerdere keren per week privé en in een groep. Hij moet binnenkort als volwassene tussen alle kids f-proefjes gaan rijden. Stel je voor! Wat zou het een verrassing zijn als hij dit dekje kan gebruiken!”

Het nieuwe zadeldek uit de ANKY® Competition Wear is vervaardigd van 100% katoen met een Coolmax voering, die vochtregulerend en ademend is. Bekijk de nieuwe wedstrijdlijn van ANKY® : www.anky-atc.com

Meer lezen van Bit? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant