-

Vind jouw paardentherapeut via Paardenplein.nl

PaardenPlein

Je paard is niet fit. De dierenarts doet wat hij kan, maar je paard heeft extra ondersteuning nodig in de vorm van fysiotherapie, massage, acupunctuur, nanotherapie of andere zorg. Waar vind je een gekwalificeerd iemand bij jou in de buurt? Kijk nu op Paardenplein.nl!

Gekwalificeerde aanvullende zorg vinden voor je paard is nog niet zo eenvoudig. Ten eerste omdat niet alle hoefsmeden, paardentandartsen, osteopaten en dry needle behandelaars verenigd zijn in een branchevereniging. Sommigen noemen zichzelf na het volgen van één cursus al ‘behandelaar’. Het tweede probleem in jouw zoektocht is dat je vaak met echte praktijkmensen te maken hebt. Paardenmensen die met hun voeten in de wei staan. Zij zijn niet bezig met hun vindbaarheid op internet. Tot vandaag moest je net geluk hebben om je via via een goede behandelaar vinden bij jou in de buurt!

500 Behandelaars

Met Paardenplein.nl verkleinen we het toeval. Op de site staan bijna 500 behandelaars in twintig categorieën. Van lymfedrainage tot natuurgeneeskundige, van bitfitter tot revalidatie-therapeut. De gemeenschappelijke deler van de deskundigen op Paardenplein.nl is dat ze met hun diensten het paardenwelzijn ondersteunen en verbeteren.

Reviews werken

Hoe weet je nu of iemand goed is in zijn vak? Simpel! Als je tevreden bent, geef je de behandelaar een review. Je vinkt simpel een aantal sterretjes aan. Eventueel kun je jouw waardering kort beargumenteren. Het achterliggende idee is dat we Paardenplein.nl samen tot een succes maken, een betrouwbaar platform waar we terecht kunnen als ons paard extra zorg nodig heeft!

Samenwerking

Paardenplein.nl is een samenwerking tussen Bit en Studio Scope. Op de site vind je ook verschillende therapeuten die in een blog meer uitleg geven over hun vak. Wij zijn benieuwd wat je van Paardenplein.nl vindt. Laat gerust een berichtje achter op bijvoorbeeld de Facebookpagina van Paardenplein.nl!

Bron: Paardenplein.nl

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant