-

Ride & Run was weer een groot succes!

Madinja Groenenberg, Jacqueline van Tartwijk

Zaterdag 10 oktober vond alweer de achtste editie van Ride & Run plaats met als startpunt Stal Venhof in Herkenbosch. Ondanks de wisselende weersvoorspellingen bleef het toch droog en zelfs het zonnetje liet zich zien, het was heerlijk genieten! En de 52 teams kwamen dan ook blij en voldaan over de finish.

Met extra coronamaatregelen mocht Ride & Run 2020 toch doorgaan. De 115 deelnemers genoten zichtbaar en deden hard hun best te paard, te fiets of hardlopend. Er werd creatief uitgepakt met teamnamen. Zo gingen Helden op Hoeven, Easier sit than run en Cookie Monsters onder meer van start.

Wat is Ride & Run?

Bij Ride & Run en Ride & Bike draait het om werken aan je fitheid en het beleven van een unieke ervaring. De invulling is simpel: teams van 2 personen (ruiter te paard/menner en hardloper/mountainbiker) of teams van 3 personen (combinatie van 1 of 2 ruiters te paard/menner met 1 of 2 hardlopers/fietsers) leggen gezamenlijk een vooraf uitgezette route af van 6-10-15 of 20 kilometer. Meer info vind je op www.rideandrun.nl.Bekijk hier de finishtijden en bekijk de foto’s van het fotomomentje onderweg op de Bit Facebookpagina.

Hier zie je de sfeerimpressie gemaakt door Paardenkrant fotograaf Jacqueline van Tartwijk:

Ook René Broens maakte foto’s tijdens het evenement, die kun je hier bekijken.

Meer lezen van Bit? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant