benen bodem bak
benen bodem bak

Nieuwe binnenbak dankzij crowdfunding

Nieuws

Een manege in het Friese dorp Peins wil hun accommodatie uitbreiden met een binnenbak. Hier is helaas geen budget voor, maar nu wordt geprobeerd het bedrag met crowdfunding bij elkaar te krijgen.


Er is €60.000 nodig om een binnenbak te bouwen, de eerste €40.000 was binnen zeven dag na de start van de actie al binnen. Inmiddels is er al zo’n €58.000 verzameld en komt het doel steeds dichterbij.

Houden van paarden


Er wordt op de manege met een iets ander concept gewerkt dan op de meeste maneges. Klanten krijgen niet alleen rijles, maar leren alles van het houden van een paard. Ze helpen ook met het mesten van de stallen, het verzorgen van de paarden en doen grondwerk. Hierdoor zijn ze vaak 2,5 tot 3 uur bezig.

Afzeggen


Helaas gebeurd het te vaak dat lessen afgezegd moeten worden vanwege het weer. Daarom is er een binnenbak nodig. Een binnenbak verhelpt niet alleen het probleem met het weer, maar er kan ook meer les gegeven worden door ‘s avonds te lessen. Zodra het geld binnen is kan het volgens de manege eigenaresse snel gaan. Volgens de offertes die zij heeft, kan er binnen twee weken een binnenbak gerealiseerd worden.

Crowdfunding


Wil je meer weten over het crowdfunding project? Of de manege misschien zelfs iets helpen? Kijk dan hier.

Bron: Horses / All4Funding