-

Kom stagelopen op de redactie van Bit

Lonneke Ruesink

Bit zoekt een stagiair die vanaf april 2017 voor minimaal drie maanden beschikbaar is voor onze gezellige paardenredactie in Doetinchem. Wij bieden een leuke stage in een gezellig team aan een student die initiatief neemt, zelfstandig kan werken, goed kan schrijven en met deadlines kan omgaan. De voorkeur gaat uit naar een student van een journalistieke of multimediale opleiding.

De werkzaamheden bestaan uit het schrijven van artikelen, maken van filmpjes, beheren van eigen rubrieken voor www.bitmagazine.nl en het ondersteunen & meedraaien op de redactie. Let op! Wij zijn echt op zoek naar creatief schrijftalent voor de website (en zoeken dus geen stagiaires die alleen een afstudeeropdracht moeten doen). We zoeken iemand die zich op het schrijven kan richten, maar handigheid met programma’s als Photoshop of Illustrator is ook fijn!

Je profiel:

  • Je snapt WordPress.
  • Je schrijft foutloos Nederlands.
  • Je hebt affiniteit met paarden.
  • Je bent derde- of vierdejaarsstudent(e), liefst aan een journalistieke, communicatie- of multimediale opleiding.
  • Je hebt relevante schrijfervaring.

Een stage bij Bit is heel veelzijdig. Stagiaires leren veel over de paardensport én over de journalistiek. Vanwege de verschillende titels binnen Eisma Horsemedia bestaat ook de mogelijkheid om voor andere bladen aan de slag te gaan en om op pad te gaan.

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? Stuur dan een e-mail met je curriculum vitae en motivatie naar bit@eisma.nl. Of bel voor meer informatie contact naar (088) 294 49 72.