-

Kom jij stagelopen bij de redactie van Bit in Doetinchem?

Bit zoekt een stagiaire die per direct voor minimaal drie maanden beschikbaar is voor onze gezellige paardenredactie in Doetinchem. Wij bieden een veelzijdige stage in een gezellig team aan een student die initiatief neemt, zelfstandig kan werken, goed kan schrijven en met deadlines kan omgaan. De voorkeur gaat uit naar een hbo-student van een journalistieke of multimediale opleiding.

De werkzaamheden bestaan uit het schrijven van artikelen, maken van filmpjes, beheren van eigen rubrieken voor www.bitmagazine.nl en het ondersteunen & meedraaien op de redactie. Let op! Wij zijn echt op zoek naar creatief schrijftalent voor de website (en zoeken dus geen stagiaires die alleen een afstudeeropdracht moeten doen). We zoeken iemand die zich op het schrijven kan richten, maar handigheid met programma’s als Photoshop of Illustrator is ook fijn!

Je profiel:

  • Je snapt WordPress.
  • Je schrijft foutloos Nederlands.
  • Je hebt affiniteit met paarden.
  • Je bent derde- of vierdejaarsstudent(e), liefst aan een journalistieke, communicatie-, multimediale-, of paardgerelateerde hbo-opleiding.
  • Je hebt relevante schrijfervaring.

Een stage bij Bit is heel veelzijdig. Stagiaires leren veel over de paardensport én over de journalistiek. Vanwege de verschillende titels binnen Eisma Horsemedia bestaat ook de mogelijkheid om voor andere bladen aan de slag te gaan en om op pad te gaan.

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? Stuur dan een e-mail met je curriculum vitae en motivatie naar t.vandekrol@eisma.nl. Of bel voor meer informatie contact naar (088) 294 49 72.

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant