-

Kom jij stagelopen bij de redactie van Bit in Doetinchem?

Bit zoekt doorlopend stagiairs die voor minimaal drie maanden beschikbaar zijn voor onze gezellige paardenredactie in Doetinchem. Wij bieden een veelzijdige stage in een gezellig team aan studenten die initiatief nemen, zelfstandig kunnen werken, goed kunnen schrijven en met deadlines kunnen omgaan. De voorkeur gaat uit naar een hbo-student van een journalistieke, multimediale of paardgerelateerde opleiding.

De werkzaamheden zijn eindeloos en aan te passen aan jouw opleiding, leerdoelen en sterkte kanten. Denk aan het schrijven van artikelen, maken van filmpjes, beheren van eigen rubrieken voor www.bitmagazine.nl, helpen bij evenementen, assisteren bij modeshoots en het ondersteunen & meedraaien op de redactie en de marketingafdeling.

Je profiel:

  • Je bent handig met websites en social media.
  • Je schrijft foutloos Nederlands.
  • Je hebt affiniteit met paarden.
  • Je bent derde- of vierdejaarsstudent(e), liefst aan een journalistieke, communicatie-, multimediale-, of paardgerelateerde hbo-opleiding.
  • Je bent enthousiast en een aanpakker.

Een stage bij Bit is heel veelzijdig. Stagiairs leren veel over de paardensport én over de journalistiek. Vanwege de verschillende titels binnen Eisma Horsemedia bestaat ook de mogelijkheid om voor andere bladen aan de slag te gaan en om op pad te gaan.

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? Stuur dan een e-mail met je curriculum vitae en motivatie naar t.vandekrol@eisma.nl. Of bel voor meer informatie contact naar 088-2944974.

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant