-

Kerststress!

Arnd Bronkhorst

Sinterklaas is net het land uit en de kerstman staat alweer (bijna) voor de deur. Moet jij je verlanglijstje ook nog steeds invullen? En weet je wéér niet wat je moet kiezen? Of weet je juist niet wat je moet geven? Wij zetten de leukste cadeau- en doetips voor je op een rijtje.

1, 2, 3… ACTIONcamera

Als je écht mag uitpakken, mag deze gadget natuurlijk niet ontbreken op je lijstje. Met een actioncamera leg jij elke bosrit, strandrit, parcours of crosswedstrijd moeiteloos vast. Zo wordt elke ervaring een mooie herinnering!

Fotoshoot met je paard

Is die actioncamera te hoog gegrepen, maar wil je jezelf en je trouwe vriend toch op een bijzondere manier vastleggen? Vraag dan een fotoshoot cadeau. Superleuk om te doen én te krijgen (of geven) en het hoeft helemaal niet duur te zijn. Nu alleen nog hopen op een witte kerst 🙂Je mooiste herinnering op canvas

De laatste in de fotosfeer. We hebben allemaal wel een mooie foto op wedstrijd, aan het strand of te midden van een idyllisch landschap. Zonde om daar niets mee te doen toch? Deel de kiekjes met je medekerstman(nen) en voila! Of misschien heb jij wel een heel leuk plaatje geschoten van je stalmaatje. Even uploaden en verras hem of haar met kerst!

Ga eropuit

Maak jij je niet zo druk om kerstcadeaus, maar maak je je meer zorgen over hoe je de kerstdagen doorkomt? Trek eropuit! Haal je beste maatje over en geef elkaar een leuke dag cadeau. Zet koers richting het strand, bos of ga de heide op. Tijdens de kerstdagen is het lekker rustig en zo kom je ook nog eens mooi onder die familieverplichtingen uit 😉

Een cadeau voor jou én je paard

Heb jij niks te wensen? Ga je liever voor een leerzaam cadeau? Of deel je je kado gewoon liever met je paard? Vraag dan een les cadeau. Een goede instructeur is natuurlijk niet goedkoop, maar met kerst mag je best een beetje uitpakken. En psstt… je kunt jezelf natuurlijk ook gewoon verwennen met een extra of bijzonder lesje tijdens kerst.

Vergeet je paard niet

Kerst is natuurlijk ook de tijd waarbij we een beetje meer aan anderen denken. Dus vergeet je paard niet tijdens deze donkere dagen! Verras hem tijdens je vrije dagen met een beetje extra aandacht zoals een uitgebreide poetsbeurt of een lange en ontspannen buitenrit.

Of zoek een leuk cadeautje uit in onze Bit webshop! Wist je dat je als Bit-abonnee 20% korting krijgt?

Bron: Bitmagazine.nl

Meer lezen van Bit? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant