Afbeelding
Horse Event met Britt Dekker

Horse Event geannuleerd, online-versie in voorbereiding

Nieuws

Ondanks dat Horse Event ‘Corona-proof’ zou kunnen plaatsvinden, blijft de situatie onzeker. Er is alles aan gedaan om het evenement dit najaar in de lucht te houden, helaas is de organisatie door de blijvende onzekerheid genoodzaakt het evenement toch te annuleren.


Horse Event Online


Ondanks het gemis van het fysieke evenement dit jaar, wil de organisatie van Horse Event alle paardenliefhebbers in Nederland toch voorzien van kennis, een bijzondere beleving en leuke aanbiedingen. Vandaar dat er gekozen is om ‘Horse Event Online’ te organiseren. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Hoe het online evenement eruit zal komen te zien en hoe je als bezoeker bij Horse Event Online ‘aanwezig’ kunt zijn, hoor je binnenkort.


Horse Event 2021


Horse Event focust zich tevens op volgend jaar en hoopt alle paardenliefhebbers te mogen verwelkomen op 17, 18 en 19 september 2021 bij Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. De organisatie wenst iedereen die op wat voor manier dan ook getroffen is door de gevolgen van het coronavirus enorm veel sterkte toe. Namens ons team, pas goed op jezelf, blijf gezond en hopelijk ‘ontmoeten’ we elkaar tijdens Horse Event Online en Horse Event 2021.


Bron: Persbericht