-

Genieten tijdens Ride & Run

Ivonka Dopieralski

Vandaag was het op en top genieten tijdens de editie van Ride & Run in het Limburgse Herkenbosch. Voor het eerst werd er gestart en gefinisht vanaf Stal Venhof, een prachtige en ideale locatie middenin de natuur. En we hadden geluk met schitterende weersomstandigheden. Ontspannen sfeertje bij de start en blije gezichten bij de finish!

Ride & Run
De foto’s die onderweg gemaakt zijn, komen morgen op de FB pagina van Bit te staan!

Teams met namen als Mega Nette Cowgirls, Volbloed, zweten & tra(i)nen en De Wildthings kwamen aan de start. Gezien de zuidelijke locatie hadden we deze editie ook teams uit België en Duitsland. Stal Venhof wordt namelijk omgeven door de bossen en velden van natuurgebied Nationaal Park de Meinweg.

Wat is Ride & Run?

Bij Ride & Run en Ride & Bike draait het om werken aan je fitheid en het beleven van een unieke ervaring. De invulling is simpel: teams van 2 personen (ruiter te paard/menner en hardloper/mountainbiker) of teams van 3 personen (combinatie van 1 of 2 ruiters te paard/menner met 1 of 2 hardlopers/fietsers) leggen gezamenlijk een vooraf uitgezette route af van 6-10-15 of 20 kilometer. Meer info vind je op www.rideandrun.nl.Ride & Run
De foto’s die onderweg gemaakt zijn, komen morgen op de FB pagina van Bit te staan!

De tijden:

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant