-

En de finalisten van het NK Vlechten zijn…

Lonneke Ruesink

We hebben de stemmen geteld en de finalisten voor de derde editie van het NK Vlechten op Horse Event op 10 & 11 september zijn bekend!

Per leeftijdscategorie mogen er drie deelnemers live vlechten tijdens Horse Event. Een deskundige vakjury, bestaande uit dressuuramazone Dinja van Liere, paardentrainer Bastiaan de Recht en Bit hoofdredacteur Dorien van Dijk, kiest een uiteindelijke winnaar.

Finalisten!

De finalisten in de categorie 10-16 jaar zijn Julia Drenth, Sterre Lanphen en Marloes Aalsma, van harte dames! We zien jullie graag op zaterdag 10 september in Ermelo. En de finalisten in de categorie vanaf 16 jaar zijn Laura de Jong, Debbie Bes en Maaike Keulartz-Van Daal. Gefeliciteerd, jullie gaan de strijd aan op zondag 11 september.Prijzen

De winnaar ontvangt een luxe verzorgingspakket van Epplejeck, een professionele fotoshoot van fotografe Fleur Louwe en een leuke Bit goodiebag. Alle finalisten ontvangen twee toegangskaarten voor Horse Event, één voor zichzelf en één voor de groom die ze meenemen. Deze groom dient het paard vast te houden tijdens het (live) vlechten, het paard moet wel tegen drukte kunnen.

Alle finalisten krijgen nog bericht per mail, tot op Horse Event!

Meer lezen van Bit? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant