-

Doe mee: Paardencoaching op Horse Event

Jennifer van der Meer

Kinderen zijn minder weerbaar én hebben nog heel veel te leren. Over samenwerken bijvoorbeeld, grenzen stellen, omgaan met de voortdurende druk van social media platformen en hoe om te gaan met je ouders. Hoe leuk is het als jongeren samen met een paard hun weg kunnen vinden in deze uitdagingen? Hoe ze beter kunnen worden in zichzelf zijn.

Heb je altijd al eens willen zien hoe paardencoaching in zijn werk gaat? Op Horse Event is er zowel op zaterdag als zondag een demonstratie door educatief centrum De Keulseweg, die wordt voorafgegaan door een theoretische sessie. In de recreatiepiste zal een gediplomeerd kindercoach met een groepje van vier jongeren en twee paarden laten zien hoe bijzonder de interactie tussen paarden en jongeren kan zijn. Terwijl in de piste het groepje onder leiding van de coach zich focust op de opdrachten, zal Esther van Noort het publiek langs de kant van de ring uitleg geven en vertellen wat je kunt zien dat er gebeurt.

Ben jij tussen de negen en dertien jaar en vind je het stoer om mee te doen op Horse event aan deze gave demonstratie? Geef je voor 7 september op via bit@eisma.nl. Vermeld in de mail je naam, leeftijd en waar je graag aan zou willen werken. Dan zetten we op Horse Event de eerste stap!

Lees hier het volledige interview met Esther van Noort uit Bit 266 »

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant