-

Doe mee aan de eerste online Paarden4Daagse

Buitenrijden.nl komt met de eerste online Paarden4daagse. In de periode van 31 augustus tot 13 september selecteer jezelf  vier aan een volgende dagen waarop je wilt deelnemen aan de paarden4daagse. Je kunt zelf bepalen hoeveel kilometer je rijdt. Ga je een buitenrit van 1 a 2 uur maken of heb je tijd voor een leuke dagtocht. 

Hoe kan je meedoen? 

Op buitenrijden.nl staan verschillende routes. Misschien heb je in de Bit minigids Buitenrijden wel een route gezien die je wilt rijden. Je kan ook zelf een route samenstellen met de routeplanner op buitenrijden.nl. De routes lopen over gecontroleerde paden. De routes kun je opslaan in PDF of GPX, zodat je je eigen kaart mee kunt nemen tijdens de rit. 

Nederland ontdekken

Wil je graag nieuwe gebieden ontdekken? Op buitenrijden.nl staan verschillende PaardenWelkom locaties, die speciaal voor de Paarden4Daagse een leuk arrangement hebben samengesteld. Heb je geen eigen paard en wil je wel meedoen?

Dan kan je mee met één van de buitenritten van Vindjebuitenrit.nl. Je kan dan mee op buitenrit onder begeleiding vanuit de manege/stal.

Winactie

Je hoeft je niet aan te melden om mee te doen, maak elke dag dat je gaat een leuke foto van je buitenrit en deel deze met #knhsbuitenrijden of tag op Facebook van KNHS-buitenrijden.nl het evenement Paarden4Daagse. Onder alle ingestuurde foto’s worden toffe prijzen verloot. 

Meer lezen van Bit? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant