-

De leukste 1 aprilgrappen

Arnd Bronkhorst

Een nieuwe wet waardoor je verplicht je paardenpoep binnen een uur moet opruimen van straat, de nieuwste mode in stallaarzen en een luchtje waardoor jouw paard alleen nog naar bloemetjes ruikt. De 1 aprilgrappen kwamen weer aan de lopende band binnen. Een overzicht.

Ponypark Pieterburen?

Zeehondenopvang Pieterburen plaatste een paar dagen geleden een post op Facebook waarin verteld werd dat ze een ponypark gaan bouwen. Nadat iedereen er vanuit was gegaan dat het een 1 aprilgrap was, maakte het centrum bekend dat het niet helemaal een grap was…

Au de Cheval

Krijg jij ook altijd commentaar dat je stinkt naar paard? Daar kan je nu gedag tegen zeggen dankzij de nieuwe paardenparfum van DocHorse. Het zorgt ervoor dat je paard altijd naar bloemetjes ruikt. Gewoon een beetje aanbrengen achter zijn oren en op zijn hals!

Scary!

Divoza deelde dit filmpje van Cowgirls in Style Magazine om 1 april in te luidden. Soms is degene achter het masker toch wat enger dan je van te voren had verwacht.

Mest binnen half uur van straat

Horse and Hound heeft op 1 april veel ruiters de stuipen op het lijf gejaagd met een artikel over het laatste nieuws in het opruimen van paardenmest. In het artikel staat dat de regering een wet gaat invoeren dat als je niet binnen een half uur de mest van jouw paard van straat hebt opgeruimd, je een hoge boete kan verwachten. Gelukkig is het artikel met een knipoog geschreven en kunnen de ruiters weer opgelucht adem halen.

Dubarry laars met hak

En tot slot komt Dubarry Nederland met de nieuwste mode op het gebied van schoeisel. Deze laars zal het comfort bieden van wat je gewend bent, maar laat ook de laatste mode uit Milaan zien.

Bron: Bitmagazine.nl

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant