-

Bit Vlogazine: De wereld van Eva en Jesse

Fleur Louwe

Heb jij al gehoord over het Bit Vlogazine? Dit printmagazine heeft als doel om in samenwerking met het duo Eva Roemaat en Jesse Drent van Nalanta de onlinewereld en de tijdschriftenwereld samen te brengen op één overzichtelijke plek, door middel van inspirerende interviews, verhalen en foto’s.

“Toen wij gevraagd werden om dit printmagazine samen met Bit te gaan maken, was ik eigenlijk heel erg verbaasd”, lacht Eva Roemaat, “maar ook heel blij. Social media, denk aan Facebook, Instagram en YouTube, is namelijk op dit moment heel groot. En Bit is ook heel groot, maar op een andere manier: het magazine Bit kun je vastpakken en lezen.”
Deze twee werelden worden gecombineerd in het Vlogazine. Social media wordt in een echt fysiek blad verwerkt dat je kunt vasthouden en zien: een magazine dat je in je handen kunt houden.

Meer diepgang

“Toen ik voor het eerst van het Vlogazine hoorde, wist ik niet wat het betekende”, geeft Jesse toe. “Maar toen ik er iets over gelezen had, vond ik het een superleuk idee. Met het Vlogazine kun je meer diepgang geven aan de online wereld.”
Dit hebben we bij Bit gedaan door verschillende verhalen te maken met het dynamische duo Eva & Jesse. We kijken een dagje met ze mee, vragen ze de hemd van het lijf over hun vrijheidsdressuurskills en laten Eva en Jesse de discussie aangaan over het in hokjes denken van de hippische wereld met springamazone Bianca Schoenmakers, dressuurspecialist Imke Schellekens-Bartels en westerntrainster Rieky Young. Ze geven les aan Anky van Grunsven en krijgen les van Joyce Heuitink en Arne Koets. En dat is nog maar een tipje van de sluier natuurlijk!Bekijk snel de inhoud en bijbehorende video’s van dit gloednieuwe Bit Vlogazine en ren naar de winkel of bestel ‘m in onze webshop!

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant