details manen oog 100520047_ABFweb
details manen oog 100520047_ABFweb

Bit neemt ROS over

Nieuws

Eisma Horsesmedia bv, uitgever van onder meer de merken Bit, Paardenkrant, Horses.nl en Dressuur, neemt per 15 februari 2018 het paardenmagazine ROS over van Vipmedia Publishing & Services uit Breda. De nieuwe titel wordt opgenomen in Bit, dat evenals ROS met name de recreatieve paardenliefhebbers als doelgroep heeft.


De overname van ROS is een welkome versterking voor het paardenportfolio van Eisma Horsesmedia en verstevigt de leidende marktpositie van het paardenmagazine Bit, dat online ook een sterke positie heeft. Bit telt 160.000 unieke websitebezoekers per maand, ruim 61.000 vrienden op Facebook en meer dan 25.000 volgers op Instagram. Vipmedia Publishing & Services zal zich in de toekomst nog verder toeleggen op de uitbreiding van titels op het gebied van interieur, tuinen, koken, hengel- en duiksport, populaire wetenschap, geschiedenis en huisdieren.

Sterke kanten benutten


De abonnees van Bit en ROS ontvangen vanaf komend nummer een extra dikke uitgave, waarin beide titels zijn vertegenwoordigd en de sterke kanten van beide merken worden benut. Dit betekent dat de lezers nog meer tips en leesvoer krijgen over gedrag, medische zaken en verzorging van hun paard. Ook beter leren paardrijden is één van de speerpunten van ROS, die een nog belangrijkere plaats in Bit gaat innemen. Dit wordt aangevuld met een flinke dosis plezier met je paard, human interest verhalen en diepgaande interviews.

Totaalbeleving


De abonnees van beide titels krijgen vanaf nu een totaalbeleving over alles op en rondom hun paard binnen één merk. Het merk Bit bestaat niet uit enkel een magazine, maar biedt haar abonnees ook ontspanning en plezier met hun paard binnen de eigen community. Zo organiseert Bit regelmatig events als Ride & Run, HorsEscape en genieten abonnees van hoge kortingen op entreeprijzen van hun favoriete paardenevents.

Heb jij een abonnement op Bit en/of ROS en wil je weten wat dit voor jou betekent? Lees dan de Q&A over de overname van ROS door Bit.

Bron: Bitmagazine.nl