-

Bit kennisevent: Meten is weten met EPWA

Een app waarmee je zelf een pijnmeting kunt doen bij je paard en je alle dagelijkse dingen over je paard kunt bijhouden, hoe handig is dat?! Paardenwelzijnsapp EPWA biedt jou en je paard hulp.

EPWA is de afkorting voor de Equine Pijn- en WelzijnsApp. In deze app kun je zelf de gezondheid en het welzijn van je paard (of ezel) bijhouden. Je kunt zelf een pijnscore berekenen van je paard of ezel en ook gelijk zien of het verstandig is om er een dierenarts bij te halen. Daarnaast kun je een dagboek in de app bijhouden over de voeding, verzorging en huisvesting van je paard. Ook kun je gelijk bekijken welke zaken je zou kunnen verbeteren en informatie opzoeken over ziektebeelden.

Samenwerking

De paardenwelzijnsapp is ontwikkeld door een samenwerking tussen Stichting De Paardenkamp, Vrienden Diergeneeskunde en Universiteit Utrecht – Faculteit Diergeneeskunde.

Thijs van Loon is veterinair en heeft meegeholpen aan de ontwikkeling van EPWA. Hij komt op zaterdag 30 maart op het Bit kennisevent bij De Paardenkamp in Soest alles over de nieuwe app vertellen.

Veterinair Thijs van Loon

Inschrijven

Wil jij ook alles weten over de nieuwe EPWA app en veel andere interessante onderwerpen? Schrijf je dan snel in via een van onderstaande buttons!

Locatie

Het Bit Kennisevent vindt plaats bij Boerderij Het Gagelgat, onderdeel van De Paardenkamp, in Soest.Boerderij Het Gagelgat, De Paardenkamp, Birkstraat 107, Soest.

Bron: De Paardenkamp

Kosten

Abonnees van Bit profiteren van 50% korting met hun abonneenummer. Niet-abonnees betalen de reguliere prijs. Wil jij nou ook nog die 50% korting? Word dan gauw abonnee!

Abonnees: € 25
Niet-abonnees: € 50

Meer lezen van Bit? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!