-

Bit is vernieuwd: dikker – duurzamer – informatiever

Bit is vernieuwd en is vanaf dit jaar veel dikker, informatiever dan ooit én met elke editie sturen we een minigids mee over een interessant onderwerp.

Eco(logisch)!

Bit wordt vanaf dit jaar gedrukt op houtvrij offset papier. Dit voelt iets ruwer aan en de bladzijden zien er iets witter uit. Het is natuurlijk leuk om ‘eens wat anders’ te doen, maar we vinden het vooral belangrijk om onze magazines duurzamer te produceren, met oog op het milieu. We komen voortaan ook acht keer uit in plaats van tien keer.

Altijd een cadeautje

In elke editie van Bit verwerken we twee ‘fotovellen’. Hierop laten we prachtige paardenfoto’s drukken, die je op kunt hangen, weg kunt geven of kunt opsturen naar een (paarden)vriendin. Een extra cadeautje voor onze lezer!

Makkelijk meenemen

Het formaat van Bit wordt iets compacter. Zo kun je het magazine makkelijker meenemen. Wanneer je naar één van onze Bit-events gaat bijvoorbeeld.

Bit-events

Ook houden we dit jaar weer een aantal evenementen. Naast HorsEscape en Ride and Run houden we nog twee extra Bit-events, namelijk 2 kennisevents! Op deze events kun je jouw paard thuis laten en draait het vooral om jou! Ben je lid van Bit? Dan krijg je ook dit jaar gewoon weer 50% korting op de entreeprijs.

Nog geen lid van Bit?

Wil je niets van de vernieuwde Bit missen, maar ben je nog geen lid van Bit? Neem dan nu een jaarabonnement op Bit en krijg het eerste jaar minimaal 20% introductiekorting én een leuk welkomstcadeau!

Abonneer nu

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant