-

5 redenen om mee te doen aan HorsEscape

Lonneke Ruesink

Bit organiseert samen met Horse & Dog of Course een nieuw evenement: HorsEscape. Bij deze spannende bosrit gaat het erom dat je in teamverband zo snel mogelijk allerlei opdrachten – variërend van raadsels tot behendigheidsoefeningen – uitvoert. Samenwerken en plezier staan centraal. De omgeving van de Zandenplas in Nunspeet vormt op zaterdag 12 mei 2018 het decor voor deze belevenis voor ruiter én paard. Vijf redenen waarom jij je nu op moet geven!

Reden 1: Ultiem lentegevoel

Het indoorseizoen ligt inmiddels achter ons, de dekens zijn alweer wat dunner, maar we hebben de thermokleding nog net niet opgeborgen. Bij de gedachte aan groene blaadjes aan de bomen, waterpret en samen met je paard heerlijk buitenrijden, krijg je waarschijnlijk spontaan een lach op je gezicht. Dit alles wordt realiteit als je je opgeeft voor HorsEscape! Je gaat rijden door een prachtig bos en langs een strandje met waterplas, waar je met je paard in mag als je dat wil. Hoe gaaf is dat?!

Reden 2: Gave foto’s

Elk team dat meedoet aan HorsEscape gaat op de foto. Wie wordt er nou niet blij van leuke foto’s met je paard of pony? En als ze gemaakt zijn op een uniek evenement waar je ontzettend veel plezier hebt gehad, zijn ze helemaal stoer. Als je deelneemt aan HorsEscape krijg je dus mooi beeldmateriaal voor op je Instagram-feed en op je Facebook-tijdlijn. Weer eens wat anders dan die standaard foto’s die genomen zijn in de binnenbak.

Reden 3: Kans maken op mooie prijzen

Niet alleen is HorsEscape heel uitdagend en een supermooie ervaring, maar je maakt ook nog eens kans op toffe prijzen! Bij de opdrachten wordt de tijd bijgehouden en het team dat alle opdrachten het snelst uitvoert, wint een mooie prijs. Ook voor het team dat het meest origineel verkleed is (thema: bohemien hippie) ligt een prijs klaar.

Reden 4: De band met je paard én je vrienden versterken

De band met je paard wordt als één van de belangrijkste dingen in de paardensport gezien. Meestal vorm je alleen een team met je paard, maar bij HorsEscape ben je ook niks zonder je teamgenoten op 2 benen. Samen lossen jullie raadsels op en voeren jullie opdrachten uit. Stalgenootjes, je ouders, je instructeurs of ponykamp-vriendinnen, alles kan. Geef je nu samen op voor deze uitdaging en versterk de band met zowel je paard als je vrienden!

Reden 5: Chillen met je paard

Verkoeling zoeken aan het water, picknicken op het strand en spelletjes doen met je vrienden. Klinkt als een heerlijk dagje socializen. Hoe leuk zou het zijn als je deze activiteiten ook kunt beoefenen met je beste maatje: je paard?! Dit alles kan bij HorsEscape aan de Zandenplas.

Word jij al warm als je hier aan denkt of voel je al lentekriebels opkomen? Zoek dan nu je team bij elkaar en geef je op!

Meer lezen van Bit? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!