-

Winnaars winactie Linda Kohanov bekend

Op 28, 29 en 30 juni en op 1 juli is coach, trainer en bestsellerauteur Linda Kohanov in Nederland om workshops en lezingen te geven rondom het thema ‘De vijf rollen van de meesterherder’. In Bit 254 stond een uitgebreid interview met Linda en mochten we prachtige prijzen weggeven. De winnaars zijn inmiddels bekend!

• Twee tickets voor de dagworkshop ‘De vijf rollen van een meesterherder’ op vrijdag 29 juni, t.w.v. € 147 p.p: Floor Zijda.

• Twee sets van twee tickets voor de avondlezing ‘Het hart van evolutie – nieuw licht op de band tussen mens en dier’ op donderdagavond 28 juni, t.w.v. € 47 p.p.:  Lydie Verhoeven & Evelien van der Meulen.

• Twee boekenpakketten met daarin drie titels van Linda Kohanov: De tao van equus, De kracht van de kudde, De vijf rollen van een meesterherder t.w.v. € 77,40: Rianne Meurs & Deborah Koolen.

• Twee exemplaren van Linda’s nieuwste boek ‘De vijf rollen van een meesterherder’ t.w.v. € 22,50: Bo Desmadryl & Astrid Ferwerda.

• Een keer deelname aan de tweedaagse workshop De vijf rollen van natuurlijk leiderschap door Josselien Janssens, Eponaquest master herder instructeur in Nederland, in het tweede deel van 2018, t.w.v. € 347: Marina van der Smit.

Gefeliciteerd! De winnaars hebben inmiddels een mail van ons ontvangen. Veel plezier met jullie prijzen!

 

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant