Win het boek ‘Jij bent je dier’

In de rubriek Uit & Thuis in Bit mogen we weer iets weggeven! Dit keer hebben we twee exemplaren van het boek ‘Jij bent je dier’ om kans op te maken. Een mooi boek over de relatie met je dier, en hoe je deze kan verdiepen.

Schrijver en (dier-)therapeut Michael van Roon legt in zijn boek ‘Jij bent je dier’ uit wat de verbintenis is tussen mens en dier. Er is ontzettend veel te leren over de connectie met de dieren om je heen. ‘Jij bent je dier’ is een handleiding om de band nog sterker te maken, en ook toe te passen in de omgang met je paard, hond, of ander huisdier.

Stuur uiterlijk 16 maart een mail met je contactgegevens naar Bit@eisma.nl en vertel waarom jij dit boek zo graag wil hebben. Het boek is natuurlijk ook gewoon te koop, verkrijgbaar via uitgeverij Boekscout (www.boekscout.nl) voor maar € 16,50.

Deze actie is inmiddels gesloten.

De winnaars zijn:

• Nancy Tijbout

• Frauke Forn

Van harte gefeliciteerd, en het boek komt jullie kant op!


Reacties op dit bericht

Discussie zien we graag, maar wel met respect voor elkaar. Je kunt reageren met achterlating van je e-mailadres en je voor- en achternaam, maar als je vaker reageert is het nog makkelijker om jezelf eenmalig te registeren. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 400 woorden. Upload geen foto's groter dan 500kb! Lees hier alle spelregels.

Reacties (0)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Facebook reacties (0)