-

Winnaars paardenhaarsieraad zijn bekend

De gevlochten armbanden van Paardenhaarsieraad.nl genieten faam om de originele, stijlvolle vormgeving en solide sluitingen. Het bedrijf heeft al meer dan 30 jarige ervaring wat betreft zowel edelsmeedkunst als deskundigheid met betrekking tot paardenharen, vlechttechnieken en vormgeving, zorgen ervoor dat zij voor jou een uniek, kwalitatief hoogstaand sieraad kunnen vervaardigen. Indien gewenst ontwikkelen ze samen met je een sieraad naar je eigen idee.
Mocht je vragen hebben over de producten, neem dan gerust contact met ze op. Altijd al zo’n schitterende armband, van Paardenhaarsieraad.nl, met de haren van je eigen paard willen hebben? Dan is dit je kans!

Exclusief voor abonnees

Bit en Paardenhaarsieraad.nl verloten onder drie abonnees maar liefst drie verschillende sieraden in goud en zilver. Heb jij ook altijd al een sieraad van het haar van jouw paard willen hebben? Laat je gegevens achter en wie weet bij jij de gelukkige winnaar. Deze actie loopt tot en met 12 augustus 2019.

Ben je nog geen abonnee maar wil je wel mee doen aan deze winactie? Voor €29,95 ontvang je 3x Bit magazine op de mat! Abonneer je nu!De winnaars zijn:

  • Nieneke Hartogsveld
  • Wilma van Dijk
  • Francy van de Laar

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant