Gezocht: Bitmagazine.nl testers!

Wil jij een maand lang gratis Bit – het magazine – online lezen? Wordt dan 1 van de 100 testers van onze vernieuwde website Bitmagazine.nl.

Bitmagazine.nl wordt binnenkort vernieuwd! Veel van onze lezers surfen mobiel, daarom is onze website straks nog sneller en beter leesbaar op dat kleine schermpje. Om de site verder te optimaliseren hebben we jouw hulp nodig. We zijn op zoek naar 100 testers die straks alle ins en outs van Bitmagazine.nl kennen. Wil jij vanaf 29 mei een maand lang onze vernieuwde website testen en daarmee kans maken op leuke prijzen? Doe dan mee! Uit alle inzendingen worden 100 testers gekozen en wie weet lees jij een maand lang gratis Bit – het magazine – online.

Wat houdt het in?

Je komt een paar keer in de maand juni op onze website en surft op je gemak rond. Je leest bijvoorbeeld artikelen die je aanspreken, doet mee aan de winacties, reageert op artikelen! Na een maand sturen wij jou een korte vragenlijst over jouw bevindingen van onze vernieuwde website. Onder de reacties verloten we 20 keer een abonnement naar keuze op Bit, Dressuur of Paardenkrant-Horses.nl! Daarnaast ontvang je tijdens de testperiode in de shop 20 % korting op geselecteerde producten en krijg je een maand lang gratis toegang tot het archief van onze print uitgaves, kortom onbeperkt online leesplezier!

Doe je ook mee? Laat je gegevens achter en wie weet zit jij bij 1 van die 100 testers!


Reacties op dit bericht

Discussie zien we graag, maar wel met respect voor elkaar. Je kunt reageren met achterlating van je e-mailadres en je voor- en achternaam, maar als je vaker reageert is het nog makkelijker om jezelf eenmalig te registeren. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 400 woorden. Upload geen foto's groter dan 500kb! Lees hier alle spelregels.

Reacties (0)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Facebook reacties (0)