Opening of bij kader
Opening of bij kader

Win een les van Bastiaan de Recht

Nieuws

“Werk aan de lange teugel is de kroon op het werk van een africhter. Het is een goede aanvulling op de training onder het zadel”, stelt klassiek trainer Bastiaan de Recht van trainings- en Revalidatiecentrum Equiscio. Maak kans op een les van Bastiaan op Horse Event, lees snel verder!


In een driedelige serie in Bit leert Bastiaan je alles over het werk aan de lange teugel. In Bit 246 (die op 27 mei verschijnt) begint Bastiaan met de basis. Hij demonstreert de optoming en posities, de twee verschillende stijlen en legt de basisfiguren uit. Bekijk hier een deel 1:



In de volgende aflevering  (Bit 247, die 23 juni verschijnt) bespreekt Bastiaan de zijgangen, draf en galop. Bekijk hier deel 2:



In deel drie (Bit 248) komt de piaffe aan bod en vergelijkt hij het werk aan de hand met het werk aan de lange teugel en onder het zadel. Hierbij bespreekt hij de voor- en nadelen van de drie trainingsmethodes. Bekijk hier alvast deel 3:


 

Les op Horse Event


Er is inmiddels contact opgenomen met de winnaar. Vrijdag 8 september kun je de les live bijwonen tijdens Horse Event in de Bit piste.

[gravityform id="1205" title="true" description="false"]