-

Korting op online cursus biomechanica

Doet je paard niet wat je van hem vraagt? Krijg je geen contact met hem? Protesteert hij? Misschien kan hij fysiek niet uitvoeren wat je vraagt. Of heeft hij jou niet goed begrepen. In de module Biomechanica en Trainingsconcepten Deel 1 van Dressage2Learn leggen Bastiaan de Recht en Amber koppen hier meer over uit en laten ze zien hoe je de problemen op kan lossen.

Korting voor abonnees

Dressage2Learn is een nieuw E-learning platform, opgezet door Bastiaan de Recht en Amber Koppen. En om dit te vieren mogen wij al onze abonnees hoge korting aanbieden op de eerste module ‘Biomechanica en trainingsconcepten deel 1’ van Dressage2learn! Als Bit-abonnee betaal je geen €150,- maar slechts € 69,95 voor deze module. Let op: zorg dat je bent ingelogd om de korting te verzilveren,

Biomechanica en trainingsconcepten deel 1 

In deze cursus worden de basisprincipes van de biomechanica vertaald naar de praktijk. Alles wat je moet weten om verantwoord op je paard te kunnen rijden, rekening houdend met zijn fysieke mogelijkheden. Wat is lengtebuiging? Waarom is lengtebuiging zo essentieel voor het behoud van je paard?

Over Dressage2Learn

Dressage2Learn is een nieuw E-learning platform, opgezet door Bastiaan de Recht en Amber Koppen. Hierbij wordt de dressuur bekeken vanuit biomechanisch standpunt, vanuit leerprocessen bij paard en ruiter, en vanuit gedegen theoretische en praktische kennis van de dressuuroefeningen. Er zijn verschillende modules, bijvoorbeeld over biomechanica, ondersteund met een module van een dissectie, en modules over alle oefeningen. Er wordt uitgelegd hoe alle oefeningen werken, wat er mis kan gaan en hoe je dit op kunt lossen.

Ingelogde Bit-abonnees vinden hieronder een bestelknop om de module ‘Biomechanica en trainingsconcepten deel 1’  aan te schaffen voor slechts € 69,95.

aanschaffen Module

Bit Online artikel

Deze artikelen zijn alleen toegankelijk voor Bit-abonnees.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Word abonnee en ontvang onder meer…

  • Toegang tot online archief
  • 50% korting op HorsEscape
  • 50% korting op Ride and Run
  • 50% korting op de Bit kennisevents
  • 1+1 gratis kaartje Horse Event
  • 1+1 gratis kaartje Dag van het Oudere Paard in Soest
  • Welkomstcadeau
  • en meer…

Abonneren

Foutje gespot? Meld het ons!