-

Winnen: Kinderboek Boris & Broes

Boris en Broes
Annelies Touw

Omgaan met paarden is garantie voor leven in de brouwerij, dat weten we allemaal. En onze Bit-blogger en columniste Barbara Wielders kan daarover meepraten. Het leven met haar twee paarden Boris & Broes levert zoveel inspiratie op, dat ze alle verhalen heeft opgeschreven. En Bit mag twee boeken weggeven! Wil je hier kans opmaken, lees dan snel verder.

Dat was min of meer op verzoek van de leerlingen uit haar klas. Want die vinden mislukkingen juist hartstikke grappig en genieten van de verhalen die Barbara vertelt. Broes trekt de kraan van de muur en Boris kan plassen als de brandweer. Zomaar twee voorbeelden van alledaagse belevenissen waar je met een glimlach naar kunt kijken. En als ze dan met humor worden getekend, is het verhaal helemaal compleet.

Boris&BroesBarbara heeft, samen met illustratrice Annelies Touw, er een kinderboek van gemaakt. De avonturen van Boris & Broes. Een boek met kindercolumns, aangevuld met vrolijke en vooral ook grappige tekeningen. Geschikt voor alle kinderen die van paarden houden. En voor kinderen die wel kunnen lachen om alles wat anders loopt. Dit boek over echte paarden en waargebeurde avonturen is bijna klaar en beschikbaar vanaf begin juni. Hieronder een kindercolumn zoals die in het boek te vinden zijn. Over een ongelukje met verf…

Winnen

Lijkt het je leuk om dit boek te ontvangen? Bit mag twee boeken weggeven! Broes is namelijk niet het enige paard dat er anders uit kan zien. Wij zien regelmatig mooi aangeklede en versierde paarden langskomen. Stuur een leuke of grappige foto van jouw omgetoverde en/of aangeklede paard naar bit@eisma.nl en misschien krijg jij dan wel het boek over Boris en Broes thuisgestuurd! Bestellen kan natuurlijk ook, dat kan via de website! Je kunt mee doen tot woensdag 27 juni.

Indianenpaard

Mijn man Rob is aan het klussen. Eerlijk gezegd geloof ik dat hij dat het liefste doet als we op stal bij Boris en Broes zijn. Beetje meten. Beetje weten. En een beetje rotzooien. Vandaag probeert hij de regen onder controle te krijgen. Want dat loopt namelijk via de vloer te veel de stal in. Dus komen er latjes op de grond om het water tegen te houden. En die latjes moeten in de beits zodat ze harder worden. Beits is namelijk hele sterke verf. Maar je kunt er ook héle vieze handen van krijgen. Niet alleen dat, je kunt er zelfs een levend kunstwerk mee maken. Want als ik Broes zijn benen aan het afspoelen ben en ons paard met één grote hoef op de slang gaat staan, loopt Rob net langs. Hij wil wel even helpen om Broes van de waterslang af te krijgen. Zonder na te denken, duwt hij met zijn hand op de bil van Broes en zo krijgt hij ons wit-zwarte paard een beetje opzij. Maar oh jeeeee…, kijk nou…nou hebben we een indianenpaard!

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant