Afbeelding

Win: Horse and Hunk kalender 2024

Win

Afgetrainde bovenlichamen, verleidelijke blikken en de stoerste paarden; de Horse and Hunk kalender van 2024 is uit, en het belooft een nog indrukwekkender spektakel te worden dan ooit tevoren.

Klaar voor actie

Al weer 15 jaar genieten we van twaalf adembenemende mannen die hun sixpacks toonden terwijl ze trots op prachtige paarden poseerden. Maar in 2024 gaat het nog een stapje verder. Deze twaalf geselecteerde mannen zijn niet alleen knap en gespierd; ze zijn ook stoer. Poseren met een paard, een krachtig wezen van gemiddeld 600 kilogram, vereist moed en zelfvertrouwen. Sommige van onze modellen hebben zelfs voor het eerst kennisgemaakt met deze elegante viervoeters, wat zorgde voor onvergetelijke momenten en hilarische anekdotes achter de schermen.


Een goede daad 

De twaalf knappe mannen van de Horse and Hunk kalender zetten zich vrijwillig in voor het goede doel. Dit jaar ondersteunen ze met trots Brooke Hospital for Animals, een stichting die gratis medische zorg biedt aan paarden en ezels in landen als Egypte en Pakistan.

Deze zorg is van onschatbare waarde, omdat het niet alleen de dieren helpt, maar ook de gezinnen die afhankelijk zijn van het werk dat deze dieren verrichten. Brooke Hospital for Animals zorgt ervoor dat deze dieren weer aan het werk kunnen en verschaft eigenaren de benodigde kennis om goed voor hun dieren te zorgen.

15 jaar Horse and Hunk

Dit initiatief begon toen Fianne Imminga, tijdens haar laatste jaar aan de opleiding Hippische Bedrijfskunde, een studentenbedrijf moest opzetten. Samen met medestudenten bedacht ze de Horse and Hunk kalender, omdat ze vond dat er te veel kalenders waren met prachtige vrouwen, maar te weinig met knappe mannen. Het bleek een schot in de roos.


Win

Bit & Cap geeft een handvol Horse and Hunk kalenders weg aan abonnees! Wil je kans maken? Vul dan dit formulier in vóór 9 januari. Wie weet krijg jij een van de kalenders dan wel thuisgestuurd!

Bestel jouw exemplaar nu!

Geen abonnee? Mis de Horse and Hunk kalender van 2024 niet. Deze kalender is niet alleen een visueel feest, maar ook een manier om een goed doel te ondersteunen. Bestel vandaag nog jouw exemplaar via deze link en laat je verleiden door de onweerstaanbare charme van deze knappe mannen (en paarden ;))!


Afbeelding
Afbeelding