Sergio Grasso: Genomineerd voor Horses Product van het Jaar 2016!

foto_front_nieuwsvan

De Imperia Glitter laars van Sergio Grasso is genomineerd voor de Horses product van het jaar award van 2016! De elegante rijlaarzen worden volledig gemaakt van het beste kalfsleder. De Glitter rijlaarzen zijn voorzien van een elegante Glitter top welke zowel aan de boven- en onderkant is afgewerkt met een lak biesje. De exclusieve ProComf® zool zorgt voor ergonomische kwaliteit en maximaal comfort. De binnenzool is anti transpirerend, antibacterieel en schokabsorberend door een gel inlage ter hoogte van de hiel. In de tussenzool zit een metalen versteviging ter ondersteuning van de voet, deze is compleet verwerkt in een natuur lederen zool. De buitenzool is vervaardigd uit SG Vibram®, welke bekend staat om zijn duurzaamheid en slijtvastheid.

Michel Robert-lijn

Vanuit het familiebedrijf in Verona worden Sergio Grasso-rijlaarzen over de hele wereld verkocht en gedragen door vele tevreden gebruikers, tot op het hoogste niveau. Eén van hen is de legendarische Franse springruiter Michel Robert. In samenwerking met hem ontwikkelde Sergio Grasso een lijn van rijlaarzen die zijn weerga niet kent. Zachte leersoorten en innovatieve elastische materialen zorgen ervoor dat de ruiter nog meer contact en gevoel heeft met het paard, terwijl de laarzen uitgevoerd zijn in een uniek, stijlvol design met prachtige details.

Voor iedereen

Naast de Michel Robert-lijn bevat de Sergio Grassio collectie verschillende andere modellen rijlaarzen, die naar eigen inzicht en smaak kunnen worden aangepast. De laarzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en naar wens uitgevoerd met diverse kappen, Swarovski-elementen, vlaggetjes, lakleder, veters, een elastische inzet of het speciale SG-Ultratech op de binnenzijde voor extra grip. Iets minder exclusief, maar natuurlijk met de vertrouwde Sergio Grasso kwaliteit en uitstraling, zijn de laarzen uit de ‘Every one’-lijn. Er is al een Sergio Grasso rijlaars verkrijgbaar vanaf 389,50 euro.

www.brokxsport.nl