1
1 Belle en Kim (links) en Belle en Kims moeder (rechts).

Bit-lezer in beeld: Kim Van Hilderson

Nieuws

Wekelijks volgen we in deze rubriek een Bit-lezer. Diegene houdt een fotodagboekje bij van zijn of haar paardenleven. Deze week nemen we een kijkje bij Kim Van Hilderson (21) uit Blankenberge, België.

[caption id=”attachment_46188” align=”alignright” width=”300”] Kim en Belle (links) en Kims moeder met Beau (rechts).[/caption]

“Begin dit jaar ben ik samen met mijn moeder op zoek gegaan naar een paardje voor ons samen. Voor mij meer een paardje om de sport in te gaan en voor mijn mama de perfecte buitenritpartner. Zo zijn we op Belle Fleur gevallen: een twaalfjarige Engels volbloed merrie, die koers en horseball gedaan heeft. Een madam met veel pit! Jammer genoeg voor mijn mama een beetje te veel pit. Zij was na een pauze van twintig jaar weer begonnen met paardrijden op mijn vorige paardje Beau en dit ging vlotjes. Maar Beau hebben wij moeten verkopen, aangezien hij door heupproblemen niet geschikt was voor de sport. Mijn moeder en ik heb Belle samen gekocht en deelden alle deugden en lasten. Jammer genoeg is mijn mama één week na Belle haar komst overleden. Belle is het enige dat ik nog echt van ons samen heb. Mama heeft mij doen beloven dat ik er alles aan zou doen om mijn dromen met haar waar te maken. Dat ik altijd in mezelf moet geloven, ook al gaat het even niet goed. Belle is in omgang een echte schat, een knuffelaar tot en met. Maar onder het zadel is ze een echte uitdaging. Maar met hard werken, veel oefenen, bloed, zweet en tranen ben ik zeker dat we er komen. We zijn nu ondertussen al een aantal maanden verder en Belle veranderd langzaam in een echt in een droompaard.”

[handwritten]
[row]
[four]

“Samen met het liefje de paardjes getraind.”
[/four]
[four]

“Mijn eerste springwedstrijd met Horenzio (het paard van mijn vriend) was een succes.”
[/four]
[four]

“Broer Jens mag Hori eens uitstappen.”
[/four]
[/row]
[row]
[four]

“Ook de beste koppels maken wel eens ruzie.”
[/four]
[four]

“Een super springles gehad met Belle.”
[/four]
[four]

“Ik heb een nieuwe singel gekocht voor mijn poepie!”
[/four]
[/row]
[row]
[four]

“Een koetsritje met de Hafjes van mijn super instructrice Elsie (links) en goeie vriendin Evy (rechts).”
[/four]
[four]

“Ontspanning voor Hori op het strand. Hij verdiende het!”
[/four]
[four]

“Op buitenrit komen we de veulens van Elsie tegen. Belle is gek op Olivia.”
[/four]
[/row]

[/handwritten]

Wil jij ook in deze rubriek? Meld je dan aan via het opgaveformulier.


[button href=”https://www.bitmagazine.nl/bit-lezer-in-beeld/” class=”alt”]Geef je op[/button]

2
3
4
5
6
7
8
9
10